Cap compresor de aer 10 bari 2 pistoane 345L/min 2.2kW K-400 Kupczyk DK.K-400

799,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00003992
EAN 5901679893984
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Cap compresor de aer 10 bari 2 pistoane 345L/min 2.2kW K-400 Kupczyk DK.K-400Capul compresor de aer de 283 l/min cu 2 pistoane în linie este o alegere excelentă pentru ateliere, service-uri și alte medii de lucru unde este nevoie de un flux mare de aer comprimat. Acest cap de compresor poate produce un volum de aer de 283 litri pe minut la o presiune maximă de 8 bari.

 

Cele două pistoane ale capului de compresor sunt montate în linie, ceea ce le permite să funcționeze împreună pentru a furniza o presiune constantă și o cantitate mare de aer comprimat. Acest design face ca capul de compresor să fie mai eficient și mai durabil decât alte tipuri de compresoare cu un singur piston.

 

Capul de compresor de aer de 283 l/min este, de asemenea, construit din materiale de înaltă calitate, ceea ce îi conferă o durată lungă de viață și o performanță excelentă. De asemenea, este ușor de instalat pe un recipient de aer sau un alt tip de sistem de distribuție a aerului comprimat.

 

În general, acest cap de compresor de aer este o opțiune excelentă pentru oricine are nevoie de un flux mare de aer comprimat pentru a efectua lucrări de service sau pentru a alimenta echipamente care necesită aer comprimat.
Caracteristici ale capului compresor de aer K-400:Debit de aer refulat:  283 l / min (16,98 m3 / h) eficienta la 8 bari

Debit de aer aspirat:  345 l / min (20,7 m3 / h) teoretică la 6 bari

Rezervor volum recomandat: 50-150 litri

Numărul de pistoane: 2

Numărul de compresii: 1 ( o singura etapa de compresie)

Dispunerea pistoanelor: in linie

Presiunea maximă: 10 bari

Presiunea lucru: 8 bari

Putere motor recomandat: 2,2 kW / 3 CP

Turația nominala: 900-1000 rpm

Nivel de zgomot: 91.5 dB(A)

Diametru fulie/ numar curele: 300mm / 1 curea

Greutate: 13 Kg
Aceste caracteristici fac ca acest cap de compresor de aer să fie o alegere excelentă pentru orice aplicație care necesită un compresor puternic și fiabil. Este ideal pentru utilizarea în ateliere, garaje, fabrici sau orice alt loc unde se necesită unelte și utilaje pneumatice.

De asemenea, este ușor de instalat și de întreținut, ceea ce face ca acesta să fie o alegere perfectă pentru orice profesionist.Acest cap de compresor de aer vă va oferi performanțe excelente și fiabilitate în orice aplicație.

Cu acest cap de compresor de aer, nu veți mai întâmpina probleme cu presiunea redusă sau cu performanța slăbită. Acesta este proiectat pentru a vă oferi o performanță excelentă și o fiabilitate de durată, astfel încât să puteți face față cu ușurință tuturor sarcinilor de lucru.

În plus, datorită designului său modern și atrăgător, acest cap de compresor de aer nu va arăta doar bine în atelierul sau garajul dvs., dar va fi și o alegere excelentă pentru orice profesionist care caută o soluție puternică și durabilă pentru compresorul de aer.

Comandați acum capul de compresor de aer de 283 l/min cu 2 pistoane în linie și veți experimenta diferența în performanță și fiabilitate!


Dimensiuni gabarit:

 • A - 350 mm
 • B - 376 mm
 • C - 300 mm
 • D - 225 mm
 • E - 283 mm
 • F - 127 mm
 • G - 156 mm
 • H - 84 mm
 • L - 140 mm
 • N - 9 mm
 • P - filet 18,7mm


Achiziționați capul de compresor de aer de 283 l/min cu 2 pistoane în linie K-400 pentru a vă asigura un flux puternic de aer comprimat și o performanță fiabilă. Cu o presiune maximă de 8 bari, acest cap de compresor este perfect pentru a fi utilizat în ateliere, service-uri și alte medii de lucru unde este nevoie de o cantitate mare de aer comprimat. Acest produs este construit din materiale de înaltă calitate și este ușor de instalat, oferindu-vă astfel o durată lungă de viață și o eficiență optimă.

În cazul în care este necesară înlocuirea unor piese din compresorul de aer, este important să utilizați piese originale sau piese compatibile de înaltă calitate pentru a asigura funcționarea corectă și sigură a compresorului. Înlocuirea pieselor de la un compresor de aer celebru ar trebui să fie realizată numai de către persoane calificate și experimentate în reparația și întreținerea compresoarelor de aer.

Este întotdeauna recomandat să urmați instrucțiunile producătorului pentru întreținerea și reparația compresorului de aer, astfel încât acesta să funcționeze în condiții optime și să evitați orice deteriorare sau probleme de siguranță.

De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că anumite mărci de compresoare de aer pot avea piese care sunt unice pentru modelul lor specific, ceea ce înseamnă că unele piese pot fi mai greu de găsit sau pot fi mai costisitoare decât altele. În astfel de cazuri, poate fi necesar să utilizați piese originale sau piese compatibile ale mărcii respective.

Înlocuirea pieselor din compresoare de aer ar trebui efectuată numai de către persoane calificate și experimentate în reparația și întreținerea compresoarelor de aer. Este întotdeauna recomandat să urmați instrucțiunile producătorului pentru întreținerea și reparația compresorului de aer, astfel încât acesta să funcționeze în condiții optime și să evitați orice deteriorare sau probleme de siguranță.


Acesta pompa compresoare poate fi folosit cu incredere in a inlocui pompele multe mărci europene de compresoare de aer cunoscute pentru calitatea și performanța produselor lor. Unele dintre acestea includ:

ABAC, Almig , Boge, Fiac, Newco,  Kaeser, KraftDele etc.

Acestea sunt doar câteva exemple de mărci europene de compresoare de aer. Există și alte mărci cunoscute pe piața europeană de compresoare de aer, fiecare cu propriile lor caracteristici și beneficii unice.

Detalii

SKU
00003992
EAN
5901679893984
Greutate
13 kg
Brand
Locker
Loker
Nu
Livrare Locker - Easybox
Da

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.