Cap compresor de aer 10 bari 2 pistoane 360L/min 2.2kW Fiac AB360 FIAC DK.AB360

1.549,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00004044
EAN 5901679894844

Descriere

Cap compresor de aer 10 bari 2 pistoane 360L/min 2.2kW Fiac AB360 FIAC DK.AB360


DESCRIEREA PRODUSULUI


Capul compresorului de aer FIAC AB360 este un produs italian de înaltă calitate, conceput pentru utilizare industrială sau comercială. Acest cap de compresor are două pistoane și poate produce o presiune de până la 10 bari, cu o capacitate de livrare a aerului de 360L/min.

Motorul electric are o putere de 2.2kW și funcționează la o viteză de 1360 de rotații pe minut. Capul compresorului de aer este conceput pentru a fi utilizat în combinație cu un rezervor de aer cu o capacitate de 50-200 litri.

Acest produs este fabricat din materiale de înaltă calitate și este proiectat pentru a fi durabil și fiabil. Este ușor de utilizat și necesită puțină întreținere.

În general, capul compresorului de aer FIAC AB360 este un produs excelent pentru cei care doresc să creeze și să livreze aer comprimat pentru utilizare industrială sau comercială.


CE POTI FACE CU ACEST PRODUS:


Cu capul compresorului de aer FIAC AB360, puteți realiza o varietate de sarcini care necesită aer comprimat. Iată câteva exemple:

 • Folosiți-l pentru a alimenta cu aer comprimat scule pneumatice, cum ar fi ciocane pneumatice, clești pneumatici, pistoale de vopsit, șurubelnițe pneumatice și alte echipamente similare.

 • Folosiți-l pentru a umfla roțile de mașini sau pentru alte activități care necesită aer comprimat, cum ar fi suflare, degresare sau curățare.

 • Utilizați-l în procesele industriale, cum ar fi controlul supapelor, manipularea pieselor și componentelor, vopsirea și multe altele.

 • Folosiți-l în construcții, cum ar fi pentru alimentarea cu aer comprimat a uneltei pneumatice pentru șlefuire, debitare sau pentru forarea prin beton și alte materiale dure.

În general, utilizarea capului compresorului de aer FIAC AB360 poate fi benefică în orice situație în care este necesar aer comprimat pentru a alimenta echipamente sau pentru alte activități care necesită utilizarea acestuia.
CUM IL FOLOSESC?


Capul compresorului de aer FIAC AB360 poate fi utilizat în combinație cu un rezervor de aer pentru a crea și livra aer comprimat pentru diferite aplicații industriale sau comerciale. În general, acesta poate fi utilizat pentru:

 • Alimentarea cu aer comprimat a sculelor și echipamentelor pneumatice, cum ar fi ciocane pneumatice, pistoale de vopsit, șurubelnițe pneumatice și alte echipamente asemănătoare.

 • Utilizarea în ateliere și garaje pentru umflarea roților de mașini sau pentru alte activități care necesită aer comprimat.

 • Utilizarea în procese industriale, cum ar fi utilizarea aerului comprimat pentru controlul supapelor, manipularea pieselor și componente, vopsirea și multe altele.

Pentru a utiliza capul compresorului de aer FIAC AB360, trebuie să fie conectat la un rezervor de aer, iar acesta trebuie să fie alimentat cu energie electrică. După ce capul compresorului este alimentat, acesta va începe să producă aer comprimat, care poate fi apoi distribuit prin intermediul unui sistem de conducte sau furtune.

Este important să urmați instrucțiunile de utilizare și întreținere pentru a asigura o utilizare sigură și eficientă a capului compresorului de aer FIAC AB360.
Caracteristici ale capului compresor de aer AB360 :


Debit de aer refulat:  225 l / min eficienta la 10 bari

Debit de aer aspirat:  360 l / min teoretică la 6 bari

Rezervor volum recomandat: 100-200 litri

Numărul de pistoane: 2

Numărul de compresii: 1 ( o singura etape de compresie)

Dispunerea pistoanelor: linie

Presiunea maximă: 10 bari

Presiunea lucru: 8-9 bari

Putere motor recomandat: 2.2 kW / 3CP

Turația nominala: 1570 rpm

Nivel de zgomot: 91.5 dB(A)

Diametru fulie/ numar curele: 300mm / 1 curea

Distanta dintre suruburile de montare 210x145mm

Greutate: 9 Kg
Modelul AB-360

Această pompa compresoare de aer a fost produsă în fabrica italiană FIAC Air Compressors SpA, lider european în producția de compresoare cu piston și șurub. Compania FIAC există pe piața internațională de peste 40 de ani și, utilizându-și experiența în producția de compresoare și aplicând soluții inovatoare, răspunde așteptărilor clienților prin producerea de echipamente fiabile, ceea ce este demonstrat prin perioada extinsă de garanție oferită pentru compresoare.

Compania FIAC deține certificarea UNI EN ISO 9001-2008, care atestă calitatea produselor sale.

AB-360 FIAC - ITALIA

Pompa compresoare de aer cu două pistoane, lubrifiată cu ulei.

Caracteristici:

 • lubrifiată cu ulei

 • dotată cu un radiator de aer lateral

 • cilindrii dispozitivului sunt confecționați din fontă

 • dotată cu o roată care, în același timp, răcește compresorul.


Detalii

SKU
00004044
EAN
5901679894844
Greutate
9 kg
Brand
OEM
Locker
Loker
Nu
Livrare Locker - Easybox
Da

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.