Cap compresor de aer 10 bari 2 pistoane 514L/min 3kW Fiac AB515 FIAC DK.AB515

2.599,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00004062
EAN 5901679894837

Descriere

Cap compresor de aer 10 bari 2 pistoane 514L/min 3kW Fiac AB515 FIAC DK.AB515

DESCRIEREA PRODUSULUI

Capul compresorului de aer Fiac AB515 este proiectat pentru a fi utilizat cu un compresor de aer pentru a furniza aer comprimat la o presiune maximă de 10 bari. Acesta este echipat cu două pistoane și are o capacitate de livrare de aer de până la 514 litri pe minut.

Capul compresorului de aer Fiac AB515 are o putere nominală de 3 kW, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea într-un mediu industrial sau comercial. Este fabricat din materiale de înaltă calitate pentru a asigura durabilitate și fiabilitate pe termen lung.

Capul compresorului de aer Fiac AB515 este ușor de instalat și poate fi utilizat cu o gamă largă de accesorii de aer comprimat, cum ar fi furtunuri și duze. În plus, acesta este echipat cu o supapă de siguranță pentru a preveni suprasolicitarea și deteriorarea compresorului de aer.

În concluzie, dacă aveți nevoie de un cap de compresor de aer puternic și fiabil pentru a furniza aer comprimat la o presiune maximă de 10 bari, capul compresorului de aer Fiac AB515 ar putea fi o alegere excelentă.


CE POTI FACE CU ACEST PRODUS:

Capul compresorului de aer Fiac AB515 poate fi utilizat pentru o gamă largă de aplicații, în special în medii industriale sau comerciale, care necesită un volum mare de aer comprimat la o presiune maximă de 10 bari. Mai jos sunt câteva dintre utilizările comune ale acestui produs:

 1. Vopsire și pulverizare: Acest cap de compresor poate fi utilizat pentru a furniza aer comprimat pentru vopsirea și pulverizarea autovehiculelor, mobilierului, obiectelor metalice sau a altor produse. Acesta poate fi utilizat și pentru aplicarea de adezivi sau pentru curățarea suprafețelor.

 2. Utilaje pneumatice: Datorită capacității sale ridicate de livrare a aerului, acest cap de compresor poate fi utilizat pentru a alimenta o gamă largă de utilaje pneumatice, cum ar fi ciocanele pneumatice, șlefuitoare, clești pneumatici, instrumente de găurit și altele.

 3. Producție industrială: Acest produs poate fi utilizat pentru a furniza aer comprimat pentru diverse procese de producție industrială, cum ar fi acționarea valvelor sau a cilindrilor pneumatici, alimentarea cu aer a mașinilor de îmbuteliere sau a altor utilaje industriale.

 4. Curățare și suflare: Capul compresorului de aer Fiac AB515 poate fi utilizat pentru curățarea suprafețelor de praf și murdărie sau pentru suflare în aer a unor obiecte sau suprafețe.

În general, utilizările pentru acest produs depind de necesitățile specifice ale aplicației și de accesoriile de aer comprimat utilizate împreună cu el.


CUM IL FOLOSESC?

Pentru a utiliza corect capul compresorului de aer Fiac AB515, urmați acești pași:

 1. Instalare: Instalați capul compresorului pe compresorul de aer conform instrucțiunilor furnizate de producătorul compresorului.

 2. Alimentare cu aer: Asigurați-vă că compresorul de aer este alimentat cu aer curat și uscat la presiunea recomandată de capul compresorului Fiac AB515.

 3. Conectare: Conectați accesoriile de aer comprimat (furtunuri, duze, etc.) la capul compresorului conform instrucțiunilor producătorului accesoriilor.

 4. Reglare presiune: Reglați presiunea aerului furnizat de compresorul de aer la presiunea recomandată de capul compresorului Fiac AB515. Asigurați-vă că nu depășiți presiunea maximă de 10 bari pentru a evita deteriorarea capului de compresor.

 5. Utilizare: Utilizați capul compresorului pentru aplicația dorită, urmând instrucțiunile specifice pentru acea aplicație.

 6. Încheiere: După utilizare, opriți compresorul de aer și eliberați presiunea din sistem. Curățați capul compresorului și accesoriile utilizate înainte de depozitare.

Este important să citiți și să urmați instrucțiunile de utilizare furnizate de producătorul capului compresorului și ale compresorului de aer pentru a asigura utilizarea corectă și sigură a acestora.Specificatii produs:

 • Model: AB 515
 • Presiune: 10 bari
 • Debit: 335 / 514 l/min
 • Numar pistoane: 2
 • Numar etaje de compresie: 1
 • Viteza de rotatie: 1290 rot/min
 • Putere motor: 3 kW (4CP)
 • Potrivit pentru recipiente de aer cu capacitatea: 150-270L
 • Diametru fulie(cm) / numar curele: 350mm / 1 buc.
 • Greutate: 7kg


Caracteristici ale capului compresor de aer AB525:

Debit de aer refulat:  335 l / min eficienta la 10 bari

Debit de aer aspirat:  514 l / min teoretică la 6 bari

Rezervor volum recomandat: 150-270 litri

Numărul de pistoane: 2

Numărul de compresii: 1 ( intr-o singura etapa de compresie)

Dispunerea pistoanelor: linie

Presiunea maximă: 10 bari

Presiunea lucru: 8-8.5bari

Putere motor recomandat: 3 kW / 4CP

Turația nominala: 1290 rpm

Nivel de zgomot: 91.5 dB(A)

Diametru fulie/ numar curele: 350mm / 1 curea

Greutate: 7 KgModelul AB-515

Această pompa compresoare a fost produsă într-o fabrică italiană de renume, FIAC Air Compressors SpA, lider european în producția de compresoare cu piston și cu șurub. FIAC activează pe piața internațională de peste 40 de ani. Folosindu-și experiența în producția de compresoare și aplicând soluții inovatoare, compania răspunde așteptărilor clienților prin producerea de echipamente fiabile, dovada fiind perioada extinsă de garanție oferită pentru compresoare.

FIAC deține certificarea UNI EN ISO 9001-2008, care garantează calitatea produselor sale.

Această pompa compresoare cu doi cilindri este lubrifiată cu ulei și are o singură etapă de comprimare.

Caracteristici:

 • lubrifiere cu ulei
 • echipată cu un radiator lateral pentru aer
 • cilindrii aparatului sunt fabricați din fontă
 • dotată cu o fulie care servește și ca sistem de răcire pentru compresor.

Detalii

SKU
00004062
EAN
5901679894837
Greutate
7 kg
Brand
OEM
Locker
Loker
Nu
Livrare Locker - Easybox
Da

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.