Cap compresor de aer 10 bari 2 pistoane 90mm 800L/min 4kW KKT-800 Kupczyk DK.KKT-800

999,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00003993
EAN 5901679893991

Descriere

Cap compresor de aer 10 bari 2 pistoane de 90mm 800L/min 4kW KKT-800 Kupczyk DK.KKT-800


Capul compresorului de aer este o componentă esențială a unui compresor de aer, care are două pistoane dispuse in "V" și poate genera un debit de aer de 800 litri pe minut.

Pistoanele dispuse în formă de "V" sunt aranjați într-un unghi unul față de celălalt, ceea ce permite o distribuție uniformă a forței în timpul funcționării și o stabilitate mai mare a compresorului.

Capul compresor este construit din materiale de calitate superioară și este proiectat pentru a fi durabil și eficient. Acesta poate fi utilizat cu o gamă largă de aplicații, inclusiv pentru vopsirea cu aer comprimat, alimentarea cu aer a uneltelor pneumatice sau pentru alimentarea cu aer a sistemelor de ventilație.

În plus, acest cap de compresor de aer este ușor de instalat și de întreținut, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru orice atelier sau garaj care are nevoie de un compresor de aer puternic și fiabil.


Cu plăcere, vă putem oferi o serie de caracteristici ale capului compresor de aer  KKT-800


Debit de aer:  800 l/min (48 m3/h)

Rezervor volum recomandat: 150-300 litri

Numărul de pistoane: 2

Numărul de compresii: 1 ( o singura etapa de compresie)

Dispunerea pistoanelor: "V"

Presiunea maximă: 10 bari

Presiunea lucru: 8 bari

Putere motor recomandat: 4,0 kW / 5,5 CP

Turația nominala: 930 rpm

Nivel de zgomot: 95 dB(A)

Diametru fulie/ numar curele: 340mm / 2 curele

Greutate: 26,5 Kg


Aceste caracteristici fac ca acest cap de compresor de aer să fie o alegere excelentă pentru orice aplicație care necesită un compresor puternic și fiabil. Este ideal pentru utilizarea în ateliere, garaje, fabrici sau orice alt loc unde se necesită unelte și utilaje pneumatice.

De asemenea, este ușor de instalat și de întreținut, ceea ce face ca acesta să fie o alegere perfectă pentru orice profesionist.


Caracteristici principale:

 • Cilindru din fontă
 • Pistoane diametru 90 mm x2
 • Fulie de 340 mm pentru o răcire optimă a compresorului
 • Indicator de verificare a uleiului
 • Filtre de aer 2 bucati
 • Viteza mică a pompei (930 rpm) asigură o durată lungă de viață


Specificații:

 • Simbol KKT-800
 • Capacitate (l/min) 800 l/min (48 m3/h)
 • presiune (bar) 10 bari
 • Pentru motoare cu putere (KW) 4,0 kW (5,5 CP)
 • Greutate (kg) 26,5 kg     

Acest cap de compresor de aer vă va oferi performanțe excelente și fiabilitate în orice aplicație.

Datorită celor două pistoane dispuse în formă de "V", acesta poate genera o capacitate de aer de 800 litri pe minut, ceea ce îl face perfect pentru orice atelier sau garaj.

Cu acest cap de compresor de aer, nu veți mai întâmpina probleme cu presiunea redusă sau cu performanța slăbită. Acesta este proiectat pentru a vă oferi o performanță excelentă și o fiabilitate de durată, astfel încât să puteți face față cu ușurință tuturor sarcinilor de lucru.

În plus, datorită designului său modern și atrăgător, acest cap de compresor de aer nu va arăta doar bine în atelierul sau garajul dvs., dar va fi și o alegere excelentă pentru orice profesionist care caută o soluție puternică și durabilă pentru compresorul de aer.

Comandați acum capul de compresor de aer de 800 l/min cu 2 pistoane în formă de "V" și veți experimenta diferența în performanță și fiabilitate!Dimensiuni gabarit:

 • A - 340 mm
 • B - 330 mm
 • C - 340 mm
 • D - 360 mm
 • E - 235 mm
 • F - 120 mm
 • D - 260 mm
 • L - 135 mm
 • N - 9 mm
 • R - 32,5 mm
 • P - pas filet 1,5mm


În cazul în care este necesară înlocuirea unor piese din compresorul de aer, este important să utilizați piese originale sau piese compatibile de înaltă calitate pentru a asigura funcționarea corectă și sigură a compresorului. Înlocuirea pieselor de la un compresor de aer celebru ar trebui să fie realizată numai de către persoane calificate și experimentate în reparația și întreținerea compresoarelor de aer.

Este întotdeauna recomandat să urmați instrucțiunile producătorului pentru întreținerea și reparația compresorului de aer, astfel încât acesta să funcționeze în condiții optime și să evitați orice deteriorare sau probleme de siguranță.

De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că anumite mărci de compresoare de aer pot avea piese care sunt unice pentru modelul lor specific, ceea ce înseamnă că unele piese pot fi mai greu de găsit sau pot fi mai costisitoare decât altele. În astfel de cazuri, poate fi necesar să utilizați piese originale sau piese compatibile ale mărcii respective.

Înlocuirea pieselor din compresoare de aer ar trebui efectuată numai de către persoane calificate și experimentate în reparația și întreținerea compresoarelor de aer. Este întotdeauna recomandat să urmați instrucțiunile producătorului pentru întreținerea și reparația compresorului de aer, astfel încât acesta să funcționeze în condiții optime și să evitați orice deteriorare sau probleme de siguranță.


Acesta pompa compresoare poate fi folosit cu incredere in a inlocui pompele multe mărci europene de compresoare de aer cunoscute pentru calitatea și performanța produselor lor. Unele dintre acestea includ:

ABAC, Almig , Boge, Fiac, Newco,  Kaeser, KraftDele etc.

Acestea sunt doar câteva exemple de mărci europene de compresoare de aer. Există și alte mărci cunoscute pe piața europeană de compresoare de aer, fiecare cu propriile lor caracteristici și beneficii unice.

Detalii

SKU
00003993
EAN
5901679893991
Greutate
27 kg
Brand
Locker
Loker
Nu
Livrare Locker - Easybox
Nu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.