Cap compresor de aer 10bari 2 pistoane 320L/min 2.2kW A29B PAT 24A ABAC DK.A29B

1.449,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00003989
EAN 5901679893953

Descriere

Cap compresor de aer 10 bari 2 pistoane 320L/min 2.2kW A29B PAT 24A ABAC DK.A29B

Tip pompa - A29B (PAT A29B, PAT 24-A) - ABAC folosit la echiparea compresoarelor de mai mulți ani fiind montat pe compresoarele companiei: ABAC, METABO, și altele.
Capul compresor de aer ABAC A29B este un produs de înaltă calitate proiectat pentru a furniza aer comprimat într-un mod eficient și fiabil. Acest cap de compresor poate furniza un debit de aer de până la 255 litri pe minut la o presiune maximă de 10 bari, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în ateliere, service-uri auto și alte medii industriale.

ABAC A29B este construit cu două pistoane în linie și este proiectat pentru a fi utilizat împreună cu un recipient de aer comprimat sau cu un alt sistem de distribuție a aerului comprimat. Acest cap de compresor de aer oferă o performanță excelentă și este ușor de instalat.

Designul compact al acestui cap de compresor îl face ușor de manevrat și de depozitat, iar carcasele din aluminiu ale pistoanelor asigură o durată de viață mai lungă și o eficiență mai mare decât alte modele similare. În plus, capul de compresor ABAC A29B este prevăzut cu un sistem de răcire cu aer, care îl protejează împotriva supraîncălzirii în timpul utilizării.

În general, ABAC A29B este o alegere excelentă pentru oricine are nevoie de un cap de compresor de aer de înaltă calitate pentru utilizarea într-un mediu industrial. Fiind un produs fiabil și eficient, acest cap de compresor de aer este perfect pentru a fi utilizat într-o varietate de aplicații, de la service-uri auto la ateliere mecanice și de producție.

Cele două pistoane ale capului de compresor sunt montate în linie, ceea ce le permite să funcționeze împreună pentru a furniza o presiune constantă și o cantitate mare de aer comprimat. Acest design face ca capul de compresor să fie mai eficient și mai durabil decât alte tipuri de compresoare cu un singur piston.Caracteristici ale capului compresor de aer A29B:Debit de aer refulat:  255 l / min (15,3 m3 / h) eficienta la 8 bari

Debit de aer aspirat:  320 l / min (19,2 m3 / h) teoretică la 6 bari

Rezervor volum recomandat: 50-150 litri

Numărul de pistoane: 2

Numărul de compresii: 1 ( o singura etapa de compresie)

Dispunerea pistoanelor: linie

Presiunea maximă: 10 bari

Presiunea lucru: 10 bari

Putere motor recomandat: 2,2 kW / 3 CP

Turația nominala: 1350 rpm

Nivel de zgomot: 91.5 dB(A)

Diametru fulie/ numar curele: 330mm / 1 curea

Greutate: 10 Kg

Dimensiuni gabarit:

 • A - 290 mm
 • B - 345 mm
 • C - 330 mm
 • D - 240 mm
 • E - 255 mm
 • F - 100 mm
 • G - 165 mm
 • L - 130 mm
 • M - 80 mm
 • N - 9 mm
 • P - filet tip "G" - 3/4"Achiziționați capul de compresor de aer de 255 l/min cu 2 pistoane în linie A29B de la ABAC pentru a vă asigura un flux puternic de aer comprimat și o performanță fiabilă. Cu o presiune maximă de 10 bari, acest cap de compresor este perfect pentru a fi utilizat în ateliere, service-uri și alte medii de lucru unde este nevoie de o cantitate mare de aer comprimat. Acest produs este construit din materiale de înaltă calitate și este ușor de instalat, oferindu-vă astfel o durată lungă de viață și o eficiență optimă.

În cazul în care este necesară înlocuirea unor piese din compresorul de aer, este important să utilizați piese originale sau piese compatibile de înaltă calitate pentru a asigura funcționarea corectă și sigură a compresorului. Înlocuirea pieselor de la un compresor de aer celebru ar trebui să fie realizată numai de către persoane calificate și experimentate în reparația și întreținerea compresoarelor de aer.

Este întotdeauna recomandat să urmați instrucțiunile producătorului pentru întreținerea și reparația compresorului de aer, astfel încât acesta să funcționeze în condiții optime și să evitați orice deteriorare sau probleme de siguranță.

De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că anumite mărci de compresoare de aer pot avea piese care sunt unice pentru modelul lor specific, ceea ce înseamnă că unele piese pot fi mai greu de găsit sau pot fi mai costisitoare decât altele. În astfel de cazuri, poate fi necesar să utilizați piese originale sau piese compatibile ale mărcii respective.

Înlocuirea pieselor din compresoare de aer ar trebui efectuată numai de către persoane calificate și experimentate în reparația și întreținerea compresoarelor de aer. Este întotdeauna recomandat să urmați instrucțiunile producătorului pentru întreținerea și reparația compresorului de aer, astfel încât acesta să funcționeze în condiții optime și să evitați orice deteriorare sau probleme de siguranță.


Acesta pompa compresoare poate fi folosit cu incredere in a inlocui pompele multe mărci europene de compresoare de aer cunoscute pentru calitatea și performanța produselor lor. Unele dintre acestea includ:

ABAC, Almig , Boge, Fiac, Newco,  Kaeser, KraftDele etc.

Acestea sunt doar câteva exemple de mărci europene de compresoare de aer. Există și alte mărci cunoscute pe piața europeană de compresoare de aer, fiecare cu propriile lor caracteristici și beneficii unice.Detalii

SKU
00003989
EAN
5901679893953
Greutate
10 kg
Brand
Locker
Loker
Nu
Livrare Locker - Easybox
Da

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.