Cap compresor de aer 10bari 2 pistoane 320L/min 2.2kW ABAC B-2800B ABAC DK.B-2800B

1.249,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00003980
EAN 5901679893861

Descriere

Cap compresor de aer 10 bari 2 pistoane 320L/min 2.2kW ABAC B-2800B ABAC DK.B-2800BCapul compresorului de aer model B-2800B ( compatibil ABAC/NUAIR ) este o componentă importantă a unui compresor de aer, ce poate fi achiziționat prin intermediul unui magazin online de tip e-commerce. Acesta este proiectat să fie utilizat cu un compresor de aer existent sau cu unul nou, având o putere de 2.2 kW și o presiune maximă de 10 bari.

Capul compresorului este echipat cu două pistoane în linie care asigură o rată de debit de aer de până la 320L/min, făcându-l potrivit pentru o varietate de aplicații, inclusiv pentru atelierele de reparații auto sau pentru uz casnic. ABAC/NUAIR sunt firme renumite în domeniul producției de echipamente de aer comprimat, astfel că se poate avea încredere în calitatea produsului.

Capul compresorului ABAC model B-2800B are o capacitate mare de stocare, de 320 de litri pe minut, ceea ce înseamnă că poate fi folosit pentru a alimenta mai multe scule sau dispozitive simultan, fără a fi necesară o pauză pentru reîncărcare. Prin urmare, acest cap de compresor este un produs foarte util și versatil pentru cei care au nevoie de o sursă de aer comprimat puternică și fiabilă pentru diverse activități.


Caracteristici ale capului compresor de aer B-2800B:Debit de aer refulat:  280 l/min eficienta la 8 bari

Debit de aer aspirat:  320 l/min teoretică la 6 bari

Rezervor volum recomandat: 50-150 litri

Numărul de pistoane: 2

Numărul de compresii: 1 ( o singura etapa de compresie)

Dispunerea pistoanelor: in linie

Presiunea maximă: 10 bari

Presiunea lucru: 8 bari

Putere motor recomandat: 2,2 kW / 3 CP

Turația nominala: 1500 rpm

Nivel de zgomot: 91.5 dB(A)

Diametru fulie/ numar curele: 280mm / 1 curea

Greutate: 9 KgDimensiuni gabarit:

    A - 280 mm                                    

    B - 324 mm

    C - 280 mm

    D - 235 mm

    E - 255 mm

    F - 97 mm

    G - 162 mm

    L - 132 mm

    M - 76 mm

    N - 9 mm

    P - 3/4"Achiziționați capul de compresor de aer de 320 l/min cu 2 pistoane în linie B-2800B pentru a vă asigura un flux puternic de aer comprimat și o performanță fiabilă. Cu o presiune maximă de 10 bari, acest cap de compresor este perfect pentru a fi utilizat în ateliere, service-uri și alte medii de lucru unde este nevoie de o cantitate mare de aer comprimat. Acest produs este construit din materiale de înaltă calitate și este ușor de instalat, oferindu-vă astfel o durată lungă de viață și o eficiență optimă.

În cazul în care este necesară înlocuirea unor piese din compresorul de aer, este important să utilizați piese originale sau piese compatibile de înaltă calitate pentru a asigura funcționarea corectă și sigură a compresorului. Înlocuirea pieselor de la un compresor de aer celebru ar trebui să fie realizată numai de către persoane calificate și experimentate în reparația și întreținerea compresoarelor de aer.

Este întotdeauna recomandat să urmați instrucțiunile producătorului pentru întreținerea și reparația compresorului de aer, astfel încât acesta să funcționeze în condiții optime și să evitați orice deteriorare sau probleme de siguranță.

De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că anumite mărci de compresoare de aer pot avea piese care sunt unice pentru modelul lor specific, ceea ce înseamnă că unele piese pot fi mai greu de găsit sau pot fi mai costisitoare decât altele. În astfel de cazuri, poate fi necesar să utilizați piese originale sau piese compatibile ale mărcii respective.

Înlocuirea pieselor din compresoare de aer ar trebui efectuată numai de către persoane calificate și experimentate în reparația și întreținerea compresoarelor de aer. Este întotdeauna recomandat să urmați instrucțiunile producătorului pentru întreținerea și reparația compresorului de aer, astfel încât acesta să funcționeze în condiții optime și să evitați orice deteriorare sau probleme de siguranță.


Acesta pompa compresoare poate fi folosit cu incredere in a inlocui pompele multe mărci europene de compresoare de aer cunoscute pentru calitatea și performanța produselor lor. Unele dintre acestea includ:

ABAC, Almig , Boge, Fiac, Newco,  Kaeser, KraftDele etc.

Acestea sunt doar câteva exemple de mărci europene de compresoare de aer. Există și alte mărci cunoscute pe piața europeană de compresoare de aer, fiecare cu propriile lor caracteristici și beneficii unice.Detalii

SKU
00003980
EAN
5901679893861
Greutate
9 kg
Brand
Locker
Loker
Nu
Livrare Locker - Easybox
Da

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.