Cap compresor de aer 10bari 2 pistoane 350L/min 2.2kW NEWCO NG-3 NEWCO DK.NG-3

1.149,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00003981
EAN 5901679893878

Descriere

Cap compresor de aer 10bari 2 pistoane 350L/min 2.2kW NEWCO NG-3 NEWCO DK.NG-3

Cap compresor de aer de 10 bari cu 2 pistoane în linie, cu o capacitate de 350 de litri pe minut și o putere de 2,2 kW, este produsul NEWCO NG-3. Acest cap de compresor de aer este proiectat pentru a oferi o performanță superioară și fiabilitate într-o gamă largă de aplicații.

Acesta este potrivit pentru utilizare atât în medii industriale, cât și pentru utilizare în garaje auto sau ateliere, datorită capacității sale de a produce o presiune ridicată de 10 bari. De asemenea, cu o capacitate de 350 de litri pe minut, poate furniza o cantitate mare de aer comprimat pentru a susține aplicațiile care necesită un flux de aer continuu.

Cu 2 pistoane în linie, acest cap de compresor de aer oferă o mai mare stabilitate și o mai mică vibrație decât alte modele, reducând astfel uzura și creșterea duratei de viață a produsului. Capacitatea sa de 2,2 kW asigură o performanță ridicată, dar și un consum de energie mai mic.

În general, acest cap de compresor de aer de la NEWCO, modelul NG-3, este o alegere excelentă pentru cei care caută un produs puternic, fiabil și eficient energetic pentru nevoile lor de compresie a aerului.

Caracteristici ale capului compresor de aer NG-3:Debit de aer refulat:  290 l/min  eficienta la 8 bari

Debit de aer aspirat:  350 l/min teoretică la 6 bari

Rezervor volum recomandat: 50-100 litri

Numărul de pistoane: 2

Numărul de compresii: 1 ( o singura etapa de compresie)

Dispunerea pistoanelor: in linie

Presiunea maximă: 10 bari

Presiunea lucru: 10 bari

Putere motor recomandat: 2,2 kW / 3 CP

Turația nominala: 1350 rpm

Nivel de zgomot: 91.5 dB(A)

Diametru fulie/ numar curele: 280mm / 1 curea

Greutate: 11 Kg

În cazul în care este necesară înlocuirea unor piese din compresorul de aer, este important să utilizați piese originale sau piese compatibile de înaltă calitate pentru a asigura funcționarea corectă și sigură a compresorului. Înlocuirea pieselor de la un compresor de aer celebru ar trebui să fie realizată numai de către persoane calificate și experimentate în reparația și întreținerea compresoarelor de aer.

Este întotdeauna recomandat să urmați instrucțiunile producătorului pentru întreținerea și reparația compresorului de aer, astfel încât acesta să funcționeze în condiții optime și să evitați orice deteriorare sau probleme de siguranță.

De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că anumite mărci de compresoare de aer pot avea piese care sunt unice pentru modelul lor specific, ceea ce înseamnă că unele piese pot fi mai greu de găsit sau pot fi mai costisitoare decât altele. În astfel de cazuri, poate fi necesar să utilizați piese originale sau piese compatibile ale mărcii respective.

Înlocuirea pieselor din compresoare de aer ar trebui efectuată numai de către persoane calificate și experimentate în reparația și întreținerea compresoarelor de aer. Este întotdeauna recomandat să urmați instrucțiunile producătorului pentru întreținerea și reparația compresorului de aer, astfel încât acesta să funcționeze în condiții optime și să evitați orice deteriorare sau probleme de siguranță.


Acesta pompa compresoare poate fi folosit cu incredere in a inlocui pompele multe mărci europene de compresoare de aer cunoscute pentru calitatea și performanța produselor lor. Unele dintre acestea includ:

ABAC, Almig , Boge, Fiac, Newco,  Kaeser, KraftDele etc.

Acestea sunt doar câteva exemple de mărci europene de compresoare de aer. Există și alte mărci cunoscute pe piața europeană de compresoare de aer, fiecare cu propriile lor caracteristici și beneficii unice.

Detalii

SKU
00003981
EAN
5901679893878
Greutate
11 kg
Brand
Locker
Loker
Nu
Livrare Locker - Easybox
Da

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.