Cap compresor de aer 12.5 bari 2 pistoane 2 trepte 600L/min 4kW Fiac AB598 FIAC DK.AB598

3.999,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00004045
EAN 5901679894851

Descriere

Cap compresor de aer 12.5 bari 2 pistoane 2 trepte 600L/min 4kW Fiac AB598 FIAC DK.AB598Descrierea produsului:

Cap compresor de aer cu 12,5 bari, două pistoane, două trepte, cu un debit de 600L/min și o putere de 4kW, modelul Fiac AB598 FIAC DK.AB598.

Această componentă a compresorului de aer este produsă de compania italiană FIAC Air Compressors SpA, un lider european în producția de compresoare cu piston și șurub. Fiind un model cu două pistoane și două trepte de comprimare, acest cap de compresor poate asigura o presiune de aer de până la 12,5 bari și un debit de aer de 600L/min. De asemenea, este prevăzut cu un motor puternic de 4kW, care asigură o funcționare eficientă și fiabilă.

FIAC AB598 FIAC DK.AB598 este o alegere excelentă pentru cei care caută o componentă de calitate și fiabilă pentru compresoarele lor de aer.


CE POTI FACE CU ACEST PRODUS:

Acest produs, capul de compresor de aer FIAC AB598 FIAC DK.AB598, este o componentă esențială a unui compresor de aer și poate fi utilizat pentru o varietate de aplicații care necesită furnizarea de aer comprimat. Aici sunt câteva exemple:

  1. Vopsire - Aerul comprimat poate fi utilizat pentru a pulveriza vopseaua pe suprafețe, precum pereți, mobilier sau obiecte de artă.

  2. Lucrări de construcție - Comprimarea aerului poate fi utilizată pentru a alimenta scule și unelte de construcție, cum ar fi ciocane pneumatice, burghie sau șlefuitorii.

  3. Curățare - Aerul comprimat poate fi utilizat pentru a curăța suprafețele de praf, murdărie sau alte particule.

  4. Înghețare - Aerul comprimat poate fi utilizat pentru a produce gheață carbonică pentru a congela și curăța suprafețe sau pentru a produce fum în spectacole sau efecte speciale.

  5. Alimentare cu aer a echipamentelor medicale - Unele echipamente medicale, cum ar fi ventilatoarele și scaunele dentare, necesită aer comprimat pentru a funcționa.

Acestea sunt doar câteva exemple de utilizări pentru acest cap de compresor de aer. În general, acest produs poate fi utilizat în orice aplicație care necesită furnizarea de aer comprimat în cantități mari.


CUM IL FOLOSESC?

Pentru a utiliza acest cap de compresor de aer FIAC AB598 FIAC DK.AB598, va trebui să îl conectați la restul compresorului, în conformitate cu instrucțiunile producătorului. De obicei, acest lucru implică conectarea unor furtunuri și cabluri corespunzătoare și instalarea corectă a componentelor.

După ce capul compresorului de aer este conectat la compresor, puteți începe să utilizați compresorul de aer pentru a furniza aer comprimat. Asigurați-vă că utilizați echipamentul de protecție personală adecvat, cum ar fi ochelari de protecție și mănuși, pentru a evita rănirea în timpul utilizării.

Pentru a obține presiunea și debitul de aer dorite, va trebui să reglați setările compresorului de aer în funcție de nevoile dvs. și de cerințele aplicației. Este important să urmați instrucțiunile producătorului și să acordați atenție tuturor avertismentelor și precauțiunilor de siguranță pentru a utiliza acest cap de compresor de aer în mod corespunzător și în condiții de siguranță.Caracteristici ale capului compresor de aer AB598:

Debit de aer refulat:  485 l / min eficienta la 10 bari

Debit de aer aspirat:  600 l / min teoretică la 6 bari

Rezervor volum recomandat: 150-500 litri

Numărul de pistoane: 2

Numărul de compresii: 2 ( in doua etapa de compresie)

Dispunerea pistoanelor: linie

Presiunea maximă: 12.5 bari

Presiunea lucru: 9-10 bari

Putere motor recomandat: 4 kW / 5.5CP

Turația nominala: 1270 rpm

Nivel de zgomot: 91.5 dB(A)

Diametru fulie/ numar curele: 400mm / 1 curea

Greutate: 17 KgPompa compresoare de aer cu două cilindri, lubrifiată cu ulei și cu două trepte de comprimare.

Modelul AB-598 este produs în fabrica FIAC Air Compressors SpA din Italia, lider european în producția de compresoare cu piston și șuruburi. Firma FIAC este prezentă pe piața internațională de peste 40 de ani și, datorită experienței sale în producția de compresoare și utilizării unor soluții inovatoare, oferă produse fiabile, ceea ce este demonstrat de perioada prelungită de garanție a compresoarelor.

FIAC deține certificatul UNI EN ISO 9001-2008 care atestă calitatea produselor fabricate.

Pompa compresoare de aer cu două cilindri, lubrifiată cu ulei și cu două trepte de comprimare.

Caracteristici:

  • compresor cu două cilindri

  • lubrifiat cu ulei

  • dotat cu un radiator lateral pentru aer

  • cilindrii sunt fabricați din fontă

  • dotat cu o roată cu curea care răcește compresorul în același timp.


Detalii

SKU
00004045
EAN
5901679894851
Greutate
17 kg
Brand
OEM
Locker
Loker
Nu
Livrare Locker - Easybox
Nu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.