Cap compresor de aer 12.5 bari 2 pistoane 2 trepte 606L/min 4kW NEWCO NG-5 DK.NG-5

2.299,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00004051
EAN 5901679894912

Descriere

Cap compresor de aer 12.5 bari 2 pistoane 2 trepte 606L/min 4kW NEWCO NG-5 DK.NG-5Vrei sa ai mereu aerul comprimat la indemana? Ai nevoie de un cap compresor de aer performant si usor de utilizat? Atunci trebuie sa incerci capul de compresor de aer NEWCO NG-5 DK.NG-5!

Acest produs de calitate superioara este proiectat pentru a satisface cele mai exigente cerinte in domeniul aerului comprimat. Cu o putere de 4kW si o presiune de 12.5 bari, acest cap compresor de aer este capabil sa furnizeze pana la 606L/min de aer comprimat, fiind ideal pentru aplicatii industriale si de uz general.

Cu o constructie solida si o durata de viata indelungata, capul de compresor de aer NEWCO NG-5 DK.NG-5 este echipat cu 2 pistoane si 2 trepte, pentru a asigura o functionare eficienta si fiabila. Montajul este simplu si rapid, iar utilizarea sa este la indemana oricui.

Nu mai pierde timp si investeste intr-un cap de compresor de aer de calitate superioara, care sa iti satisfaca nevoile si cerintele! Achizitioneaza acum capul de compresor de aer NEWCO NG-5 DK.NG-5 si beneficiezi de cele mai bune performante si de o eficienta maxima!


Este important să verifici specificațiile tehnice ale produsului și să te asiguri că acesta este compatibil cu compresorul de aer existent înainte de a încerca să-l montezi. De asemenea, trebuie să te asiguri că poți face montajul corect sau să ceri ajutorul unui specialist în domeniu.


DESCRIEREA PRODUSULUI

Capul compresorului de aer NEWCO NG-5 este un dispozitiv puternic, proiectat pentru a fi folosit cu compresoare de aer în diferite aplicații industriale. Acesta este echipat cu două pistoane și două trepte, care îi permit să furnizeze un debit maxim de aer de 606 litri pe minut la o presiune maximă de 12.5 bari.

Capul compresorului are o putere nominală de 4kW, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în aplicații care necesită o putere mare de comprimare. Acesta poate fi utilizat cu compresoare de aer cu un motor electric de până la 4kW.

Produsul este fabricat din materiale de înaltă calitate și este proiectat pentru a fi fiabil și durabil în utilizare. Acesta este ușor de instalat și poate fi utilizat cu o varietate de accesorii pentru a îndeplini diferite cerințe de aplicație.

Capul compresorului de aer NEWCO NG-5 este o alegere excelentă pentru industria care utilizează compresoare de aer și care caută o soluție puternică și durabilă pentru a obține un debit mare de aer la o presiune ridicată.CE POTI FACE CU ACEST PRODUS:

Capul de compresor de aer poate fi utilizat în diverse aplicații care necesită aer comprimat, cum ar fi:

 1. Industria de prelucrare a lemnului: Utilizat pentru a alimenta mașinile de prelucrare a lemnului, cum ar fi fierastraiele circulare, mașinile de tăiat și pentru a sufla praful și resturile de lemn de pe piese.
 2. Industria metalurgică: Utilizat pentru a alimenta sculele și mașinile din industria metalurgică, cum ar fi mașinile de tăiat cu plasma și sculele pneumatice.
 3. Industria auto: Utilizat în stațiile de service auto pentru a alimenta sculele pneumatice, cum ar fi cheile cu impact și mașinile de vulcanizare.
 4. Industria de construcții: Utilizat pentru a alimenta sculele pneumatice utilizate în construcții, cum ar fi ciocanele pneumatice, șurubelnițele și mașinile de îndoit fier beton.
 5. Hobby-uri și activități de bricolaj: Utilizat pentru diverse proiecte de bricolaj, cum ar fi pictarea cu aer comprimat sau vopsirea cu pensula pneumatică.
 6. Alte aplicații: Utilizat pentru a alimenta diverse alte scule și echipamente care necesită aer comprimat, cum ar fi mașinile de curățare cu presiune și echipamentele de irigare cu aer.


CUM IL FOLOSESC?

Pentru a folosi capul de compresor de aer DK.NG-5, urmați următorii pași:

 1. Asigurați-vă că aveți o sursă de alimentare adecvată pentru capul de compresor de aer (în cazul acesta, 4kW).
 2. Montați capul de compresor de aer pe un compresor de aer care corespunde specificațiilor tehnice (în cazul acesta, trebuie să aibă o presiune maximă de 12,5 bari, 2 pistoane și 2 trepte).
 3. Conectați conductele de aer la capul compresorului de aer.
 4. Porniți compresorul de aer și utilizați capul de compresor de aer pentru a alimenta cu aer uneltele sau echipamentele dorite.
 5. Asigurați-vă întotdeauna că urmați instrucțiunile de utilizare furnizate cu compresorul de aer și cu capul de compresor de aer, și că respectați instrucțiunile de siguranță.


CUM IL MONTEZ?

Pentru a monta capul compresorului de aer 12.5 bari 2 pistoane 2 trepte 606L/min 4kW NEWCO NG-5 DK.NG-5, urmați aceste etape:

 1. Asigurați-vă că sunteți într-un spațiu bine ventilat și că ați deconectat sursa de energie electrică înainte de a începe instalarea.
 2. Scoateți capul vechi al compresorului de aer (dacă este cazul) și curățați zona în care va fi instalat capul nou. Asigurați-vă că suprafața este curată și netedă.
 3. Aplicați un strat subțire de ulei de compresor de aer pe suprafața garniturii de etanșare a capului nou pentru a preveni scurgerile de aer.
 4. Aliniați capul nou cu orificiile de montaj ale compresorului și strângeți șuruburile de montaj cu o cheie potrivită. Nu strângeți prea tare șuruburile, pentru a evita deteriorarea garniturii de etanșare.
 5. Conectați furtunurile de aer la noul cap al compresorului de aer.
 6. Conectați sursa de energie electrică și porniți compresorul de aer.
 7. Asigurați-vă că verificați întotdeauna instrucțiunile producătorului și că urmați toate măsurile de siguranță adecvate în timpul instalării. Dacă nu sunteți sigur de modul de instalare, este recomandat să solicitați ajutorul unui specialist înainte de a continua.


NG-5 / K-660 Newco ITALY

Caracteristici ale capului compresor de aer DK.NG-5:


Debit de aer refulat:  520l / min  eficienta la 8 bari

Debit de aer aspirat:  606l / min  teoretică la 6 bari

Rezervor volum recomandat: 100-300 litri

Numărul de pistoane: 2

Numărul de compresii: 2 ( in doua etape de compresie)

Dispunerea pistoanelor: linie

Presiunea maximă: 12.5 bari

Presiunea lucru: 10 bari

Putere motor recomandat: 4 kW / 5.5 CP

Turația nominala: 1200-1400 rpm

Nivel de zgomot: 91.5 dB(A)

Diametru fulie/ numar curele: 430mm / 2 curele

Greutate: 26.2Kg

Dimensiuni:

A: 350 mm
B: 357 mm
C: 422 mm
D: 230 mm
E: 190 mm
F: 108 mm
Volano: 423 mm
Peso: 26,2 Kg
Detalii

SKU
00004051
EAN
5901679894912
Greutate
26.2 kg
Brand
OEM
Locker
Loker
Nu
Livrare Locker - Easybox
Nu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.