Cap compresor de aer 12.5 bari 4 pistoane 2 trepte 1160L/min 7.5kW V-707 DK.V-707

3.199,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00004052
EAN 5901679894929

Descriere

Cap compresor de aer 12.5 bari 4 pistoane 2 trepte 1160L/min 7.5kW V-707 DK.V-707

Dacă sunteți în căutarea unui cap de compresor puternic și eficient, atunci acesta este produsul potrivit pentru dumneavoastră. Cu o presiune maximă de 12,5 bari și o putere de 7,5 kW, acest cap de compresor vă va oferi performanțe excelente în orice situație.

Cu 4 pistoane și 2 trepte, acest cap de compresor poate furniza o cantitate impresionantă de aer comprimat - până la 1160 litri pe minut! Astfel, este potrivit pentru utilizarea într-o varietate de aplicații, de la ateliere și garaje, până la centre de producție și fabrici.

Montajul este simplu și ușor de realizat, astfel încât veți putea începe să utilizați capul de compresor imediat după instalare. Cu o durată lungă de viață și o construcție solidă, acest produs va fi o investiție excelentă în afacerea sau hobby-ul dumneavoastră.

În plus, capul de compresor V-707 DK.V-707 vine cu garanție și suport tehnic, astfel încât să vă puteți bucura de produsul dumneavoastră fără griji. Cumpărați astăzi și începeți să beneficiați de avantajele puterii și eficienței acestui cap de compresor de aer!

DESCRIEREA PRODUSULUI

Acest produs este un cap de compresor de aer cu o presiune maximă de 12.5 bari, 4 pistoane și 2 trepte de comprimare. Are o capacitate de 1160 litri pe minut și o putere de 7.5 kilowați. Este modelul V-707 și este proiectat pentru a fi utilizat în aplicații industriale și comerciale care necesită o cantitate mare de aer comprimat.

Acesta este un cap de compresor de aer cu o presiune maximă de 12.5 bari și 4 pistoane, conceput pentru a furniza o putere de 7.5kW și o capacitate de aspirație de 1160L/min. Are 2 trepte, ceea ce înseamnă că poate furniza aer comprimat la două presiuni diferite, în funcție de nevoile aplicației.

Este denumit modelul V-707 și este produs în Polonia. Este potrivit pentru utilizarea într-o gamă largă de aplicații industriale și comerciale, cum ar fi ateliere mecanice, fabrici, uzine de producție și multe altele.

Cu acest cap de compresor, utilizatorii pot beneficia de o performanță de înaltă calitate și de o durabilitate ridicată, datorită construcției solide și materialelor de calitate utilizate în fabricarea sa. Este, de asemenea, conceput pentru a fi ușor de utilizat și întreținut, oferind astfel o soluție fiabilă și eficientă pentru nevoile de aer comprimat.

CE POTI FACE CU ACEST PRODUS:

Produsul este un cap de compresor de aer, care poate fi utilizat într-o gamă largă de aplicații, cum ar fi industria, atelierele de reparații auto sau de service, construcții, agricultură și multe altele. Acesta poate fi utilizat pentru a alimenta scule pneumatice, echipamente de vopsire și pulverizare, pompe de umflare a anvelopelor, echipamente de sablare și multe alte dispozitive care necesită aer comprimat.

Capul compresorului are o presiune de funcționare maximă de 12,5 bari și este echipat cu 4 pistoane și 2 trepte de compresie, ceea ce înseamnă că poate genera un debit mare de aer comprimat de până la 1160 litri pe minut. Acesta are o putere nominală de 7,5 kW și este conceput pentru a fi utilizat cu o gamă largă de recipiente de stocare și conducte de distribuție a aerului comprimat.

În general, acest produs este potrivit pentru oricine are nevoie de o sursă de aer comprimat puternică și fiabilă pentru a alimenta echipamentele lor, fie că este vorba de un profesionist în domeniu sau de un proprietar de atelier de mică dimensiune.

CUM IL FOLOSESC?

Acesta este un cap de compresor de aer care trebuie să fie instalat pe o unitate de compresie de aer existentă. În general, trebuie să urmați aceste etape:

  1. Opriți alimentarea unității de compresie de aer și deconectați-l de la sursa de alimentare.
  2. Îndepărtați capul vechi al compresorului de aer și montați noul cap de compresor în locul acestuia. Asigurați-vă că montați bine capul și utilizați etanșant pentru a preveni scurgerile de aer.
  3. Conectați noua unitate de cap de compresor la sursa de alimentare.
  4. Porniți unitatea de compresie de aer și verificați funcționarea capului de compresor.

Este important să urmați instrucțiunile din manualul de utilizare și să asigurați-vă că respectați toate măsurile de siguranță necesare. Dacă nu sunteți sigur cum să instalați capul de compresor de aer, ar trebui să contactați un specialist în compresoare de aer.

CUM IL MONTEZ?

Montarea unui cap de compresor de aer de tipul descris poate varia în funcție de modelul și de specificațiile exacte ale produsului. În general, este recomandat să consultați manualul de utilizare și instalare furnizat de producător pentru instrucțiuni detaliate de montare. Este important să urmați instrucțiunile producătorului cu atenție pentru a vă asigura că produsul este instalat în mod corespunzător și sigur. În cazul în care nu sunteți familiarizat cu instalarea unui cap de compresor de aer, este recomandat să solicitați asistență de la un specialist sau un tehnician calificat pentru a vă ajuta.

Montarea capului compresorului de aer poate varia în funcție de modelul exact, dar în general urmați aceste etape:

  1. Verificați instrucțiunile producătorului pentru detaliile specifice referitoare la montare, inclusiv conectarea la sursa de alimentare și la alte echipamente conexe.
  2. Amplasați capul compresorului de aer în locul dorit și asigurați-l în siguranță în poziție.
  3. Conectați furtunul de alimentare cu aer la capul compresorului.
  4. Conectați alimentarea electrică la capul compresorului.
  5. Verificați conexiunile și asigurați-vă că totul este instalat corespunzător.
  6. Porniți compresorul de aer și verificați funcționarea acestuia.

Asigurați-vă că urmați întotdeauna instrucțiunile producătorului și că aveți cunoștințe și experiență adecvate în materie de instalații electrice și pneumatice pentru a evita daunele, accidentele sau utilizarea incorectă a echipamentului.

Caracteristici ale capului compresor de aer DK.V-707:


Debit de aer refulat:  1000l / min (15,3 m3 / h) eficienta la 8 bari

Debit de aer aspirat:  1160l / min (19,2 m3 / h) teoretică la 6 bari

Rezervor volum recomandat: 200-500 litri

Numărul de pistoane: 4

Numărul de compresii: 2 ( in doua etape de compresie)

Dispunerea pistoanelor: linie

Presiunea maximă: 12.5 bari

Presiunea lucru: 10 bari

Putere motor recomandat: 7.5 kW / 10 CP

Turația nominala: 730-850 rpm

Nivel de zgomot: 91.5 dB(A)

Diametru fulie/ numar curele: 460mm / 2 curele

Greutate: 75Kg


Detalii

SKU
00004052
EAN
5901679894929
Greutate
75 kg
Brand
OEM
Locker
Loker
Nu
Livrare Locker - Easybox
Nu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.