Cap compresor de aer in V 10 bari 2 pistoane 65mm 350L/min 2.2kW DK.KT-400

699,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00004048
EAN 5901679894882

Descriere

Cap compresor de aer in V 10 bari 2 pistoane 65mm 350L/min 2.2kW DK.KT-400DESCRIEREA PRODUSULUI

Capul compresorului de aer în V DK.KT-400 este un produs de înaltă calitate proiectat pentru utilizarea în aplicații industriale și comerciale. Acest cap de compresor are o presiune maximă de 10 bari și este echipat cu două pistoane de 65 mm și o capacitate de 350 litri pe minut.

Acest cap de compresor este fabricat din materiale durabile și rezistente la uzură, care îi asigură o durată lungă de viață și o performanță fiabilă. Este alimentat de un motor puternic de 2,2 kW, care asigură o funcționare eficientă și constantă.

În plus, capul compresorului este proiectat în mod ergonomic, ceea ce îl face ușor de utilizat și de întreținut. Este compatibil cu o gamă largă de compresoare de aer și poate fi instalat și demontat rapid și ușor.

În concluzie, capul compresorului de aer în V DK.KT-400 este un produs excelent pentru aplicații industriale și comerciale care necesită o presiune ridicată și o capacitate mare de aer.


CE POTI FACE CU ACEST PRODUS:


Capul compresorului de aer în V DK.KT-400 este un component important al unui sistem de compresor de aer. Acesta poate fi utilizat într-o varietate de aplicații industriale și comerciale, cum ar fi:

 1. Utilizare în ateliere de reparații auto și vopsitorii: Acesta poate fi utilizat pentru a alimenta unelte pneumatice, cum ar fi clești, ciocane pneumatice, pistoale de vopsit și alte unelte pneumatice.
 2. Utilizare în fabrici și uzine: Capul compresorului de aer în V poate fi utilizat pentru a alimenta linii de producție, mașini și echipamente industriale care necesită aer comprimat.
 3. Utilizare în industria alimentară: Acesta poate fi utilizat pentru a pompa aer comprimat în ambalaje și sticle pentru a le umple cu alimente și băuturi.
 4. Utilizare în industria textilă: Capul compresorului de aer în V poate fi utilizat pentru a alimenta echipamente de spălare, uscare și finisare, care sunt utilizate în procesele de producție textile.
 5. Utilizare în industria construcțiilor: Acesta poate fi utilizat pentru a alimenta unelte pneumatice, cum ar fi ciocane pneumatice, burghie și șlefuitoare, care sunt utilizate în construcția și reparația clădirilor.

În general, acest cap de compresor de aer în V poate fi utilizat în orice aplicație care necesită aer comprimat la o presiune ridicată și cu o capacitate mare de aer.CUM IL FOLOSESC?

Pentru a utiliza capul compresorului de aer în V DK.KT-400, trebuie să îl instalați într-un sistem de compresor de aer. Iată câțiva pași de urmat pentru a utiliza acest cap de compresor:

 1. În primul rând, asigurați-vă că sistemul de compresor de aer este oprit și deconectat de la sursa de alimentare.
 2. Scoateți capul compresorului vechi și instalați capul compresorului de aer în V DK.KT-400. Asigurați-vă că capul compresorului este instalat corect și strâns.
 3. Conectați sistemul de compresor de aer la sursa de alimentare și porniți-l.
 4. Reglați presiunea aerului conform nevoilor aplicației. Asigurați-vă că presiunea aerului nu depășește presiunea maximă de 10 bari pentru capul compresorului DK.KT-400.
 5. Utilizați uneltele sau echipamentele care necesită aer comprimat, conectându-le la sistemul de compresor de aer.
 6. Înainte de oprirea sistemului de compresor de aer, asigurați-vă că ați eliberat presiunea din sistem pentru a preveni orice accidente.

Este important să urmați instrucțiunile de utilizare și întreținere ale producătorului pentru a vă asigura că capul compresorului de aer în V DK.KT-400 este utilizat în mod corespunzător și pentru a prelungi durata sa de viață.


Caracteristici ale capului compresor de aer KT-400:

Debit de aer refulat:  250l / min (21 m3/h) eficienta la 10 bari

Debit de aer aspirat:  420l / min teoretică la 6 bari

Rezervor volum recomandat: 50-150 litri

Numărul de pistoane: 2

Numărul de compresii: 1 ( intr-o singura etapa de compresie)

Dispunerea pistoanelor: in V

Presiunea maximă: 10 bari

Presiunea lucru: 8-8.5bari

Putere motor recomandat: 2.2 kW / 3CP

Turația nominala: 1050 rpm

Nivel de zgomot: 91.5 dB(A)

Diametru fulie/ numar curele: 350mm / 1 curea

Greutate: 14 KgCompresoarele cu piston și pompele de compresie marca poloneză Kupczyk sunt garantate de calitate și fiabilitate. Experiența noastră de 30 de ani în vânzarea de compresoare ne permite să creăm modele care se caracterizează prin cel mai bun raport calitate-preț. Modelul prezentat al pompei este potrivit pentru a lucra pe un rezervor de 50-150 de litri și va servi la un mic atelier sau garaj. Pot fi utilizate de profesioniști și de mesteri pricepuți.

Nu ezitați să CUMPARAȚI ACUM și să vă alăturați astăzi clienților mulțumiți.

Pompa de compresie Kupczyk
Model - KT 400


Compresorul cu două cilindri, cu piston și ulei, cu o etapă de comprimare.


Principalele caracteristici:
cilindru din fontă
două pistoane cu diametrul de 65 mm x2
roată de curea de 254 mm pentru o răcire optimă a compresorului
indicator pentru verificarea nivelului de ulei
două filtre de aer
turații reduse ale pompei (1050 rpm) asigură o durată lungă de viațăDimensiuni
A - 340 mm
B - 330 mm
C - 254 mm
D - 360 mm
E - 235 mm
F - 120 mm
G - 215 mm
L - 120 mm
N - 9 mm
P - 18 mm

Detalii

SKU
00004048
EAN
5901679894882
Greutate
14 kg
Brand
OEM
Locker
Loker
Nu
Livrare Locker - Easybox
Nu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.