Cap compresor de aer in V 10 bari 3 pistoane 90+mm 1600L/min 7.5kW DK.KT-1600

1.849,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00004050
EAN 5901679894905

Descriere

Cap compresor de aer in V 10 bari 3 pistoane 90+mm 1600L/min 7.5kW DK.KT-1600

Cumpărătorilor pasionați de mecanică și de lucrul cu aerul comprimat, vă prezentăm noul nostru produs - Cap compresor de aer în V. Este soluția perfectă pentru orice atelier sau garaj, indiferent de dimensiunea sa.

Cu o presiune maximă de 10 bari, 3 pistoane puternice și un debit impresionant de 1600L/min, veți avea la dispoziție o forță impresionantă pentru a îndeplini orice sarcină. În plus, motorul de 7,5kW asigură o performanță excelentă și un consum de energie eficient.

Montarea este ușoară și rapidă, astfel încât vă veți putea bucura de puterea compresorului în doar câteva minute. Este proiectat pentru a fi durabil și de încredere, astfel încât să puteți avea încredere că veți obține performanțele dorite la fiecare utilizare.

Dacă sunteți în căutarea unui compresor de aer puternic și fiabil, alegeți Capul de compresor de aer în V. Vă garantăm că veți fi mulțumiți de performanțele sale și de durabilitatea sa pe termen lung.

Capul de compresor de aer poate fi utilizat pentru a înlocui un cap de compresor defect, dar este important să verificați dacă specificațiile tehnice ale noului cap corespund celor ale compresorului existent.

De asemenea, ar trebui să consultați manualul de utilizare al compresorului pentru a vedea dacă sunt necesare ajustări suplimentare sau alte modificări pentru a instala cu succes noul cap de compresor.

Este recomandat să aveți experiență sau să apelați la ajutor specializat pentru a instala noul cap de compresor în mod corect și sigur.

DESCRIEREA PRODUSULUI

Acesta este un cap de compresor de aer puternic și durabil, proiectat pentru a fi utilizat într-o varietate de aplicații industriale. Cu o presiune maximă de 10 bari și o capacitate de 1600L/min, acest cap de compresor poate asigura un flux constant de aer comprimat la o varietate de presiuni și viteze.

Acest cap de compresor de aer are 3 pistoane și un diametru al cilindrului de 90+mm, ceea ce îi conferă o putere impresionantă de 7.5 kW. Este ideal pentru utilizarea în aplicații care necesită o putere mare de compresie, cum ar fi atelierele de prelucrare a metalului, fabricile de producție sau orice altă aplicație industrială care necesită aer comprimat de înaltă presiune.

Capul de compresor de aer este ușor de instalat și are o durată de viață lungă, ceea ce înseamnă că va fi o investiție valoroasă pentru afacerea dvs. Acesta este construit din materiale de înaltă calitate, ceea ce îi conferă o rezistență și o durabilitate impresionante.

Dacă sunteți în căutarea unui cap de compresor de aer puternic și durabil pentru afacerea dvs., acesta poate fi o alegere excelentă.

CE POTI FACE CU ACEST PRODUS:

Capul compresorului de aer este proiectat pentru a fi folosit în sisteme de producere a aerului comprimat, în special în aplicații industriale. Acestea pot fi utilizate într-o varietate de aplicații, cum ar fi prelucrarea metalului, construcții, fabricarea de produse din plastic sau sticlă, industria alimentară și multe altele.

Cu ajutorul acestui produs, se poate genera aer comprimat pentru utilizarea într-o serie de utilaje și scule electrice, cum ar fi ciocanele pneumatice, clești pneumatici, pistoale de vopsit, șlefuitoare, polizoare și multe altele. Acestea pot fi utilizate în cadrul atelierelor de mecanică, ateliere de tâmplărie, fabrici, stații de service auto și multe alte locații.

De asemenea, capul compresorului poate fi utilizat în sisteme de control al climei, în industria alimentară, în sisteme de producere a energiei electrice, în fabrici de producție și în multe alte aplicații care necesită aer comprimat.

CUM IL FOLOSESC?

Capul compresorului de aer este o componentă a unui sistem de compresoare de aer și trebuie instalat de către un tehnician specializat. În general, utilizarea acestui produs se face în cadrul industriei, atât pentru aplicații industriale, cât și pentru construcții sau alte domenii unde este necesară producerea și utilizarea de aer comprimat.

Pentru a utiliza acest produs, este necesar să fie conectat la sistemul de compresoare de aer corespunzător și să fie pornit în conformitate cu instrucțiunile producătorului. Este important să fie verificate toate conexiunile și să fie asigurat un flux adecvat de aer pentru a preveni daunele produsului sau altor componente ale sistemului.

Este important să se urmeze instrucțiunile producătorului pentru a asigura o utilizare sigură și eficientă a capului compresorului de aer.

CUM IL MONTEZ?

Pentru a monta capul compresorului de aer în V 10 bari 3 pistoane 90+mm 1600L/min 7.5kW DK.KT-1600, urmați aceste etape:

 1. Opriți alimentarea electrică înainte de a începe montarea.
 2. Asigurați-vă că ați pregătit toate uneltele necesare și că aveți o suprafață plană și stabilă pe care să lucrați.
 3. Dacă există un cap de compresor vechi, scoateți-l prin îndepărtarea șuruburilor de fixare.
 4. Curățați bine suprafața de montare a noului cap de compresor și a suprafețelor de etanșare a garniturilor.
 5. Puneți garniturile de etanșare pe capul de compresor.
 6. Așezați noul cap de compresor pe blocul compresorului și fixați-l cu șuruburile de fixare.
 7. Strângeți șuruburile de fixare în mod corespunzător cu ajutorul unei chei potrivite.
 8. Conectați cablurile electrice conform instrucțiunilor de instalare și a schemelor de cablaj.
 9. Porniți alimentarea electrică și verificați funcționarea capului de compresor.

Este important să urmați instrucțiunile de instalare furnizate de producător pentru a asigura o instalare corectă și sigură a capului de compresor.

Caracteristici ale capului compresor de aer DK.KT-1600:


Debit de aer refulat:  1300l / min  eficienta la 8 bari

Debit de aer aspirat: 1600 l/min (96 m3/h) teoretică la 6 bari

Rezervor volum recomandat: 200-500 litri

Numărul de pistoane: 3 x 90mm

Numărul de compresii: 1 (o etape de compresie)

Dispunerea pistoanelor: in V

Presiunea maximă: 10 bari

Presiunea lucru: 8 bari

Putere motor recomandat: 7.5 kW / 10 CP

Turația nominala: 730-850 rpm

Nivel de zgomot: 91.5 dB(A)

Diametru fulie/ numar curele: 410mm / 2 curele

Greutate: 48Kg

Dimensiuni:

 • A - 450 mm
 • B - 520 mm
 • C - 410 mm
 • D - 550 mm
 • E - 350 mm
 • F - 140 mm
 • G - 295 mm
 • L - 163 mm
 • N - 9 mm
 • P - 32,5 x 1,5mm

Detalii

SKU
00004050
EAN
5901679894905
Greutate
48 kg
Brand
OEM
Locker
Loker
Nu
Livrare Locker - Easybox
Nu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.