Cap compresor de aer in V 10 bari 3 pistoane 90mm 1300L/min 5.5kW DK.KT-1300

1.279,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00004049
EAN 5901679894899

Descriere

Cap compresor de aer in V 10 bari 3 pistoane 90mm 1300L/min 5.5kW DK.KT-1300DESCRIEREA PRODUSULUI

Acest produs este un cap de compresor de aer care poate fi utilizat pentru o varietate de aplicații industriale și comerciale. Este proiectat să funcționeze la o presiune maximă de 10 bari și oferă o capacitate de aer de 1300 litri pe minut, ceea ce îl face potrivit pentru sarcini mari și cerințe de aer comprimat.

Capul de compresor de aer are 3 pistoane și o dimensiune de 90 mm, ceea ce îi permite să funcționeze cu un motor puternic de 5,5 kW. Acest cap de compresor de aer este construit din materiale de înaltă calitate și oferă performanțe fiabile și durabile în timp.

În plus, acest cap de compresor de aer are un design compact și ușor de instalat, fiind potrivit pentru utilizarea într-o varietate de setări, inclusiv ateliere, depozite, fabrici și altele. Este echipat cu caracteristici suplimentare, cum ar fi valva de siguranță și filtrul de aer pentru a asigura funcționarea sigură și eficientă.


CE POTI FACE CU ACEST PRODUS:

Acest cap de compresor de aer poate fi utilizat într-o varietate de aplicații industriale și comerciale care necesită aer comprimat la o presiune maximă de 10 bari și o capacitate de aer de 1300 litri pe minut. Printre aceste aplicații se numără:

Alimentarea cu aer comprimat a uneltelor pneumatice și a echipamentelor de lucru;
În industria auto, pentru vopsirea cu aer comprimat și suflarea cu aer a pieselor și a suprafețelor;
În industria alimentară, pentru îmbutelierea și ambalarea alimentelor;
În industria construcțiilor, pentru pulverizarea de vopsea, tencuieli și alte materiale de construcție;
În agricultură, pentru activități precum stropirea, udarea și împrăștierea de semințe.

În general, acest cap de compresor de aer poate fi utilizat în orice aplicație care necesită un flux mare de aer comprimat la o presiune maximă de 10 bari și poate fi utilizat cu unelte pneumatice și alte echipamente care necesită aer comprimat.


CUM IL FOLOSESC?

Acest cap de compresor de aer trebuie conectat la un compresor de aer care poate furniza aerul comprimat necesar. Înainte de a începe să utilizați capul de compresor de aer, asigurați-vă că ați efectuat toate conexiunile necesare și ați verificat presiunea de lucru a sistemului. Este important să urmați instrucțiunile producătorului cu privire la instalarea și utilizarea acestui produs.

După ce ați conectat capul de compresor de aer, puteți începe să utilizați aerul comprimat furnizat pentru a alimenta uneltele pneumatice sau alte echipamente care necesită aer comprimat. Asigurați-vă că utilizați uneltele potrivite pentru sarcinile specifice pe care le aveți în vedere și că sunteți familiarizați cu instrucțiunile de utilizare ale acestora.

Este important să monitorizați presiunea de lucru și să nu depășiți presiunea maximă specificată de producătorul capului de compresor de aer, deoarece acest lucru poate duce la defecțiuni sau chiar la ruperea echipamentelor. De asemenea, asigurați-vă că verificați și schimbați uleiul conform instrucțiunilor producătorului pentru a menține capul de compresor de aer în condiții optime de funcționare.Caracteristici ale capului compresor de aer KT-1300:

Debit de aer refulat:  1100 l / min eficienta la 10 bari

Debit de aer aspirat:  1300 l / min (78 m3/h) teoretică la 6 bari

Rezervor volum recomandat: 200-500 litri

Numărul de pistoane: 2

Numărul de compresii: 1 ( intr-o singura etapa de compresie)

Dispunerea pistoanelor: in V

Presiunea maximă: 10 bari

Presiunea lucru: 8-8.5bari

Putere motor recomandat: 5.5 kW / 7.5CP

Turația nominala: 1050 rpm

Nivel de zgomot: 91.5 dB(A)

Diametru fulie/ numar curele: 340mm / 2 curele

Greutate: 33 Kg

Dimensiuni:

  • A - 420 mm
  • B - 450 mm
  • C - 340 mm
  • D - 540 mm
  • E - 335 mm
  • F - 135 mm
  • G - 250 mm
  • L - 165 mm
  • N - 11 mm
  • P - 32,5 x 1,5mm


Compresoarele cu piston și pompele de compresor ale mărcii poloneze Kupczyk garantează calitate și fiabilitate. Cele 30 de ani de experiență în vânzarea de compresoare ne permit să creăm modele care au cea mai bună raport calitate-preț. Modelul prezentat de pompă se potrivește perfect pentru lucrul cu un rezervor de 200-500 de litri și va fi util într-un mic atelier sau garaj de acasă. Profesioniștii și entuziaștii DIY pot folosi această pompă.Detalii

SKU
00004049
EAN
5901679894899
Greutate
33 kg
Brand
OEM
Locker
Loker
Nu
Livrare Locker - Easybox
Nu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.