Controler PID temperatura 0-400C 240VAC REX-C700 cu termocupla K CH066

159,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00004038
EAN 5901679894783

Descriere

Controler digital programabil PID 100-240VAC REX C700FK02  temperatura 0-400C iesire SSR cu Termocupla tip K cablu 1m surub M6Specificatii si Dimensiuni controller PID:

Model: REX-C700FK02-V*AN

 Interval de temperatură: 0 până la 400 °C tip K

 Ieșire: SSR

Alimentare: 100 până la 240VAC, 50/60Hz

Greutate: 100g

Pachet: 1× Controler de temperature

 

Specificatii si Dimensiuni termocupla:

Tip: Tip K

Interval de temperatură: 0-400°C

Diametru filet: 6mm / 0,23"

 Izolație internă: Fiberglass

Protecție externă: Protecție metalică

Lungime totală: 1m / 39"

Distanța între terminalele furcă: 3,5mm / 0,13"

Culoare: Așa cum este arătat în imagine

Pachet: 1 x Termocuplul tip K

DESCRIEREA PRODUSULUI

Controlerul digital programabil PID REX C700FK02 este un dispozitiv electronic utilizat pentru controlul temperaturii în diverse aplicații industriale. Acesta poate fi utilizat cu o sursă de alimentare între 100 și 240VAC și are un interval de temperatură reglabil între 0 și 400 grade Celsius.

Controlerul este prevăzut cu o ieșire pentru releu SSR, ceea ce înseamnă că poate controla un releu de stare solidă pentru a gestiona temperaturile mai precise și mai stabile. De asemenea, este dotat cu o termocuplă tip K, cu un cablu de 1 metru și o prindere cu surub M6, pentru a măsura temperatura la sursa de căldură.

Acest controler PID are capacitatea de a programa profiluri de temperatură, de a afișa valorile măsurate și de a ajusta setările PID (proportional, integral, derivativ) pentru a obține un control mai precis al temperaturii. Este un dispozitiv util în procesele de producție care necesită control strict al temperaturii, precum prelucrarea plasticelor, prelucrarea alimentelor sau producția de semiconductori.

 

 

 

CE POTI FACE CU ACEST PRODUS:

Cu acest controler digital programabil PID, poți controla cu precizie temperatura într-o varietate de aplicații industriale. Iată câteva exemple de utilizare:

 1. Prepararea alimentelor: Controlerul poate fi utilizat pentru controlul temperaturii în procesele de producție alimentară, cum ar fi fierberea, coacerea sau prăjirea. Prin utilizarea unui profil de temperatură programabil, poți asigura consistența produselor și îmbunătăți calitatea acestora.
 2. Procesul de prelucrare a plasticelor: Controlul precis al temperaturii este esențial în producția de componente din plastic. Acest controler poate fi utilizat pentru a controla temperatura în procese de injecție a masei plastice sau în procese de termoformare.
 3. Industria semiconductorilor: Acest controler poate fi utilizat în producția de semiconductori, în procese cum ar fi creșterea cristalelor sau depunerea vaporilor. Controlul precis al temperaturii este esențial în aceste procese pentru a asigura o calitate ridicată a produsului final.
 4. Sistem de încălzire: Controlerul poate fi utilizat pentru a controla temperatura în sisteme de încălzire, cum ar fi încălzitoarele solare sau boilerele. Prin utilizarea unui profil de temperatură programabil, poți economisi energie și asigura un confort termic optim.
 5. În general, acest controler digital programabil PID poate fi utilizat în orice aplicație care necesită controlul precis al temperaturii pentru a asigura o calitate ridicată a produsului final și o eficiență optimă a procesului.

 

 

CUM IL FOLOSESC?

 Iată câțiva pași simpli pentru a utiliza acest controler digital programabil PID:

 1. Conectați controlerul la o sursă de alimentare între 100 și 240VAC, conform instrucțiunilor din manualul de utilizare.
 2. Conectați termocupla tip K la controler. Asigurați-vă că prinderea cu surub M6 este strânsă și că termocupla este amplasată în locul potrivit pentru a măsura temperatura corectă.
 3. Conectați releul SSR la ieșirea controlerului. Asigurați-vă că cablul de alimentare și încărcare este conectat corect și că este capabil să gestioneze sarcina electrică dorită.
 4. Programați setările de temperatură și de control PID utilizând butoanele de pe panoul frontal. Asigurați-vă că utilizați manualul de utilizare pentru a înțelege toate setările disponibile și modul de a le programa.
 5. Pornește controlerul și urmărește afișajul pentru a vedea temperatura măsurată și pentru a monitoriza procesul. Controlerul va utiliza setările PID pentru a regla ieșirea de la releul SSR pentru a menține temperatura la valoarea setată.
 6. Dacă este necesar, ajustați setările PID pentru a îmbunătăți performanța controlerului. Controlul precis al temperaturii poate fi obținut prin ajustarea setărilor P (proportional), I (integral) și D (derivative) ale controlerului.

Este important să urmați instrucțiunile din manualul de utilizare și să luați măsuri de siguranță adecvate atunci când utilizați acest controler digital programabil PID. Asigurați-vă că sunteți familiarizat cu siguranța electrică și că ați respectat toate regulile și instrucțiunile de instalare și utilizare.

 


Detalii

SKU
00004038
EAN
5901679894783
Greutate
0.1 kg
Brand
OEM
Livrare Locker - Easybox
Da

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.