Controler temperatura cu senzor STC-1000 CH062

129,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00004034
EAN 5901679894745

Descriere

Controler temperatura 50-99 grade termostat cu senzor si 2 iesiri pe releu STC-1000


Specificatii si Dimensiuni:

 1. Dimensiunea panoului frontal: 75 (L) x 34,5 (L) mm;
 2. Dimensiunea de montaj: 71 (L) x 29 (L) mm;
 3. Dimensiunea produsului: 75 (L) x 34,5 (L) x 85 (D) mm;
 4. Lungimea senzorului: 1 m, inclusiv sonda.

Parametrii tehnici:

 1. Intervalul de măsurare a temperaturii: -50 ~ 99°C;
 2. Rezoluție: 0,1°C;
 3. Precizie: ±1°C (-50 ~ 70°C);
 4. Întârziere eroare senzor: 1 minut;
 5. Alimentare: 220VAC ±10%, 50/60Hz;
 6. Consumul de energie: ≤3W;
 7. Senzor: Senzor NTC (1 buc.);
 8. Capacitatea de contact releu: Racire 10A / 250VAC; Incalzire 10A / 250VAC;
 9. Temperatura ambientală: 0 ~ 60°C;
 10. Temperatura de depozitare: -30 ~ 75°C;
 11. Umiditate relativă: 20% ~ 85% (fără condens).


DESCRIEREA PRODUSULUI

Controlerul de temperatură STC-1000 este un termostat digital cu două iesiri pe releu și un senzor pentru măsurarea temperaturii. Acesta poate fi utilizat pentru a controla temperatura într-o varietate de aplicații, cum ar fi producția de alimente, fermentația, păstrarea vinului sau a altor băuturi, precum și în aplicații industriale.

Controlerul are o gamă de temperatură cuprinsă între 50 și 99 grade Celsius și are două iesiri pe releu, care pot fi utilizate pentru a controla un sistem de încălzire sau răcire. Acesta dispune de un senzor pentru măsurarea temperaturii, care poate fi plasat în zona de control, pentru a asigura o măsurare precisă.

Controlerul STC-1000 dispune de un afișaj digital, care arată temperatura măsurată și setările de temperatură. De asemenea, acesta dispune de un buton de calibrare, care poate fi utilizat pentru a ajusta temperatura măsurată în funcție de condițiile de mediu.

Acest controler de temperatură este compact și ușor de utilizat, fiind potrivit pentru o gamă largă de aplicații. Fiind un termostat digital, acesta oferă o precizie ridicată și este ușor de programat și de utilizat.

 

  

CE POTI FACE CU ACEST PRODUS:

Cu acest controler de temperatură STC-1000, puteți realiza următoarele acțiuni:

 1. Controlul temperaturii într-un sistem de încălzire sau răcire: Controlerul STC-1000 poate fi utilizat pentru a controla temperatura într-un sistem de încălzire sau răcire, cum ar fi un frigider sau o incubatoare. Controlerul utilizează un senzor de temperatură pentru a măsura temperatura, iar cele două iesiri pe releu pot fi utilizate pentru a activa un sistem de încălzire sau răcire.
 2. Fermentarea băuturilor: Controlerul poate fi utilizat pentru a controla temperatura în timpul fermentării băuturilor, cum ar fi berea sau vinul. Acesta poate fi configurat pentru a menține o anumită temperatură pentru a obține un gust și o aromă optimă.
 3. Păstrarea vinului: Acest controler poate fi utilizat pentru a menține temperatura optimă în timpul păstrării vinului. Temperatura optimă poate varia în funcție de tipul de vin și poate fi setată cu ușurință cu ajutorul acestui controler.
 4. Controlul temperaturii în aplicații industriale: Acest controler poate fi utilizat într-o gamă largă de aplicații industriale, cum ar fi controlul temperaturii în procesul de producție sau în procesul de răcire și încălzire.
 5. Controlul temperaturii în aplicații de laborator: Controlerul poate fi utilizat în aplicații de laborator pentru a menține temperatura optimă pentru diferite experimente.

În general, acest controler de temperatură este util în orice situație în care trebuie să se mențină o temperatură constantă și precisă. Este un instrument util și eficient pentru a asigura că temperatura dorită este menținută într-un interval specific și pentru a obține rezultate consistente și de calitate în diferite aplicații.

 

 

 

CUM IL FOLOSESC?

Pentru a utiliza controlerul de temperatură STC-1000, urmați pașii de mai jos:

 1. Conectați controlerul la o sursă de alimentare de 220VAC.
 2. Conectați senzorul de temperatură la controler, folosind cablul inclus.
 3. Conectați echipamentul de încălzire sau răcire la iesirile pe releu ale controlerului.
 4. Setați temperatura dorită pe controler, folosind butoanele de setare. Aceasta poate fi făcută prin apăsarea butonului "Set" și utilizarea butoanelor "Up" și "Down" pentru a selecta temperatura dorită.
 5. Puneți senzorul în locul unde doriți să măsurați temperatura și lăsați sistemul să funcționeze. Controlerul va activa automat echipamentul de încălzire sau răcire, în funcție de temperatură.

De asemenea, controlerul de temperatură STC-1000 dispune de o serie de setări avansate, care vă permit să personalizați mai mult sistemul. Aceste setări includ calibrarea senzorului, setarea timpului de întârziere a activării releului și a timpului de întârziere a întreruperii alimentării.

În general, controlerul de temperatură STC-1000 este ușor de utilizat și poate fi configurat rapid pentru a menține temperatura dorită într-o gamă largă de aplicații. Cu toate acestea, este important să urmați instrucțiunile furnizate cu controlerul și să vă asigurați că instalați controlerul într-un mod sigur și corespunzător, pentru a preveni daunele sau accidentele.

 

Detalii

SKU
00004034
EAN
5901679894745
Greutate
0.1 kg
Brand
OEM
Livrare Locker - Easybox
Da

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.