Electrovalva universala pentru aer/co2 de 1/8 220v 2v CH063

119,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00004035
EAN 5901679894752

Descriere

Electrovalva universala pentru aer/co2 de 220v o intrare si o iesire de

1/8" CH063
DESCRIEREA PRODUSULUI


Electrovalva universala pentru aer/CO2 de 1/8 este un dispozitiv utilizat pentru a controla fluxul de aer sau dioxid de carbon intr-un sistem de alimentare cu gaz. Are o dimensiune standard de 1/8 inch si functioneaza la tensiunea de 220V.

Electrovalva are o constructie robusta, din otel inoxidabil, ceea ce o face durabila si rezistenta la coroziune. Are o actiune rapida si este usor de instalat. Este potrivita pentru utilizare in sisteme de dozare a gazului pentru diferite aplicatii industriale si comerciale, cum ar fi in industria alimentara, productia de bere si vin, in laboratoarele de cercetare sau in alte aplicatii care necesita controlul precis al fluxului de gaz.

Electrovalva este echipata cu o bobina solenoida care controleaza deschiderea si inchiderea supapei prin intermediul unui camp magnetic. Aceasta are o durata de viata lunga si necesita putin intretinere.

In general, electrovalva universala pentru aer/CO2 de 1/8 este un dispozitiv fiabil si versatil pentru controlul fluxului de gaz in diferite aplicatii industriale si comerciale.


CE POTI FACE CU ACEST PRODUS:


Cu aceasta electrovalva universala pentru aer/CO2 de 1/8, puteti controla fluxul de aer sau dioxid de carbon intr-un sistem de alimentare cu gaz. Acesta poate fi utilizat in diferite aplicatii industriale si comerciale, cum ar fi in industria alimentara, productia de bere si vin, in laboratoarele de cercetare sau in alte aplicatii care necesita controlul precis al fluxului de gaz.

Iata cateva exemple de utilizare pentru acest produs:

1. Dozarea gazului in industria alimentara - Acest produs poate fi utilizat pentru a controla fluxul de gaz intr-un sistem de dozare, cum ar fi unul utilizat in procesul de ambalare a alimentelor.

2. Carbonatarea bauturilor - Electrovalva poate fi utilizata pentru a controla fluxul de dioxid de carbon intr-un sistem de carbonatare a bauturilor, cum ar fi in productia de bere sau in industria sucurilor.

3. Controlul gazului in laboratoarele de cercetare - Acest produs poate fi utilizat in laboratoarele de cercetare pentru a controla fluxul de gaz intr-un sistem de analiza sau de procesare a probelor.

4. Controlul gazului in echipamentele medicale - Electrovalva poate fi utilizata pentru a controla fluxul de gaz intr-un sistem medical, cum ar fi in ventilatoarele respiratorii.

In general, aceasta electrovalva este potrivita pentru orice aplicatie care necesita controlul precis al fluxului de gaz. Cu ajutorul acestei electrovalve, puteti regla si ajusta fluxul de gaz pentru a se potrivi cu nevoile aplicatiei dumneavoastra.


CUM IL FOLOSESC?


Pentru a utiliza electrovalva universala pentru aer/CO2 de 1/8, trebuie sa urmati urmatorii pasi:

1. Verificati specificatiile electrice - Asigurati-va ca tensiunea de alimentare a electrovalvei corespunde cu tensiunea de alimentare disponibila la locatia utilizarii. In caz contrar, va trebui sa utilizati un transformator de tensiune pentru a adapta tensiunea.

2. Conectati electrovalva la sistemul de gaz - Conectati electrovalva la sistemul de gaz folosind fitinguri potrivite pentru dimensiunea si tipul de conducta.

3. Verificati directia de flux - Verificati directia de flux a gazului prin intermediul electrovalvei. In general, electrovalva este conceputa sa permita fluxul de gaz intr-o singura directie, astfel incat sa fiti sigur ca fluxul de gaz merge in directia corecta.

4. Conectati alimentarea electrica - Conectati electrovalva la alimentarea electrica prin intermediul cablului electric furnizat. Asigurati-va ca cablul electric este conectat corect si ca polaritatea este corecta.

5. Controlati fluxul de gaz - Controlati fluxul de gaz prin intermediul electrovalvei utilizand un controler de presiune sau o alta metoda adecvata. Reglati fluxul de gaz pana cand este la nivelul dorit.

In general, utilizarea electrovalvei universale pentru aer/CO2 de 1/8 este destul de simpla si nu necesita cunostinte avansate de instalare sau functionare. Cu toate acestea, asigurati-va intotdeauna ca urmati instructiunile producatorului si ca respectati normele de siguranta.

Detalii

SKU
00004035
EAN
5901679894752
Greutate
0.1 kg
Brand
OEM
Livrare Locker - Easybox
Da

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.