Pistol de vopsit pneumatic 1.5 mm pahar 500 ml HVLP 990GA DK.990GA-1,5

99,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00004060
EAN 5901679895001

Descriere

Pistol de vopsit pneumatic 1.5 mm pahar 500 ml HVLP 990GA DK.990GA-1,5

Transforma-ti proiectele de vopsire intr-o experienta usoara si eficienta cu pistolul de vopsit pneumatic HVLP 990GA DK.990GA-1,5! Acest instrument de calitate superioara este ideal pentru orice proiect de vopsire, de la vopsirea vehiculelor si a mobilei, pana la vopsirea peretilor si a tavanului.

Cu duza de 1,5 mm si paharul de 500 ml, acest pistol de vopsit pneumatic ofera o aplicare precisa si uniforma a vopselei, lacului sau a altor materiale lichide. In plus, tehnologia HVLP reduce emisiile de aer si permite economisirea de vopsea, oferind astfel un cost mai mic pe termen lung.

Cu reglajul precis al presiunii si debitului de aer, pistolul de vopsit pneumatic HVLP 990GA DK.990GA-1,5 este usor de utilizat si poate fi adaptat pentru a se potrivi cu orice proiect de vopsire. De asemenea, pistolul este usor de curatat si intretinut, ceea ce face ca acesta sa fie un instrument durabil si de incredere pentru utilizarea in ateliere de caroserie, service-uri auto sau pentru proiecte de bricolaj la domiciliu.

Transforma-ti proiectele de vopsire intr-o experienta usoara si eficienta cu pistolul de vopsit pneumatic HVLP 990GA DK.990GA-1,5 cu pahar de 500 ml. Cumpara-l acum si experimenteaza calitatea superioara si performanta de top

DESCRIEREA PRODUSULUI

Acest pistol de vopsit pneumatic HVLP este un instrument profesional, ideal pentru aplicarea precisa si uniforma a vopselei, lacului sau a altor materiale lichide. Este echipat cu un pahar de 500 ml, care poate fi umplut cu rapiditate si usor curatat dupa utilizare. Pistolul are o duza cu diametrul de 1,5 mm, ceea ce il face potrivit pentru aplicarea vopselei pe suprafete medii sau mari. Tehnologia HVLP (High Volume Low Pressure) asigura o aplicare eficienta a vopselei, cu un consum redus de material si o emisie scazuta de aer, reducand astfel riscul de inhalare a particulelor de vopsea. In plus, acest pistol de vopsit pneumatic are un design ergonomic si este usor de manevrat, ceea ce il face ideal pentru utilizarea in ateliere de caroserie, service-uri auto sau pentru proiecte de bricolaj.

CE POTI FACE CU ACEST PRODUS:

Cu acest pistol de vopsit pneumatic HVLP 990GA DK.990GA-1,5 cu pahar de 500 ml, puteti realiza o serie de lucrari de vopsire si lacuire cu precizie si eficienta. Iata cateva dintre activitatile pentru care acest pistol poate fi utilizat:

  • Vopsirea vehiculelor: Acest pistol de vopsit pneumatic este ideal pentru aplicarea uniforma a vopselei auto, fie ca este vorba despre vopsirea unei masini intregi, a unei parti a acesteia sau a unor accesorii.
  • Vopsirea mobilei si a obiectelor de decor: Acest instrument poate fi utilizat si pentru vopsirea mobilei si a obiectelor de decor din lemn, metal sau plastic, oferind o aplicare uniforma si eficienta a vopselei.
  • Vopsirea peretilor si a tavanului: Datorita duzei de 1,5 mm, acest pistol de vopsit pneumatic poate fi utilizat si pentru vopsirea peretilor si a tavanelor, oferind o aplicare uniforma si fara stropi.
  • Vopsirea barcilor si a suprafetelor maritime: Acest pistol poate fi utilizat si pentru vopsirea barcilor si a altor suprafete maritime, oferind o aplicare eficienta si uniforma a vopselei, chiar si in conditii umede.

In general, acest pistol de vopsit pneumatic poate fi utilizat pentru orice activitate care necesita aplicarea precisa si uniforma a vopselei, lacului sau a altor materiale lichide, fiind ideal pentru utilizarea in ateliere de caroserie, service-uri auto sau pentru proiecte de bricolaj.

CUM IL FOLOSESC?

Iata pasii de baza pentru utilizarea corecta a pistolului de vopsit pneumatic HVLP 990GA DK.990GA-1,5 cu pahar de 500 ml:

  1. Pregatirea suprafetei: Inainte de a utiliza pistolul de vopsit pneumatic, suprafata pe care urmeaza sa o vopsiti trebuie pregatita corespunzator. Aceasta trebuie sa fie curata, uscata si neteda, fara impuritati sau rugina. In cazul in care suprafata are pete de ulei sau grasime, acestea trebuie curatate in prealabil.
  2. Pregatirea vopselei: Este important sa se amestece bine vopseaua inainte de a o utiliza cu ajutorul unui amestecator sau agitator. De asemenea, este recomandat sa consultati instructiunile producatorului inainte de a utiliza vopseaua.
  3. Pregatirea pistolului de vopsit pneumatic: Inainte de a utiliza pistolul de vopsit pneumatic, este important sa il pregatiti corespunzator. Verificati sa fie curatat si uscat, apoi adaugati vopseaua in paharul de 500 ml.
  4. Reglarea presiunii si a debitului de aer: Pistolul de vopsit pneumatic trebuie reglat astfel incat sa se obtina o presiune si un debit de aer adecvat pentru suprafata pe care urmeaza sa o vopsiti. Aceste reglaje pot fi facute cu ajutorul manometrului si a valvei de reglare a presiunii.
  5. Aplicarea vopselei: Dupa ce ati pregatit suprafata si pistolul de vopsit pneumatic, puteti incepe sa aplicati vopseaua cu ajutorul duzei. Este important sa tineti pistolul la o distanta adecvata fata de suprafata si sa aplicati vopseaua in straturi subtiri, uniformi si fara stropi.
  6. Curatarea pistolului de vopsit pneumatic: Dupa utilizare, pistolul de vopsit pneumatic trebuie curatat corespunzator. Scoateti vopseaua ramasa din pahar, apoi curatati-l cu ajutorul unui solvent adecvat pentru tipul de vopsea utilizat. In final, clatiti pistolul cu apa si lasati-l sa se usuce complet.

Este important sa urmati intotdeauna instructiunile producatorului si sa utilizati echipamentul de protectie adecvat (ochelari de protectie, manusi, masca de protectie etc.) pentru a evita expunerea la particulele de vopsea sau la alte substante chimice.

Parametrii tehnici sunt:

Duza: 1,5 mm
Presiune de lucru: 3-4 bar
Consumul de aer: 200 l/min
Rezervor cu capacitatea de 500 ml
Furtunul de alimentare cu aer: 10 mm
Diametru de racordare: 1/4 inch.


Specificațiile produsului sunt:

Greutate: 0,5 kg
Model: 990GA-1,5
Dimensiunea duzei: 1,5 mm
Consumul de aer: 200 l/min
Presiune: 3-4 bar

Detalii

SKU
00004060
EAN
5901679895001
Greutate
1 kg
Brand
OEM
Locker
Loker
Nu
Livrare Locker - Easybox
Da

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.