Piston cap compresor de aer 65mm pentru compresie in 2 etape 12.5 bari CH065

149,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00004037
EAN 5901679894776

Descriere

Piston cu diametrul de 65mm pentru cap compresor de aer cu doua trepte de compresie ce atinge presiuni de 12.5 bari CH065

DESCRIEREA PRODUSULUI

Pistonul cu diametrul de 65mm este un component al capului de compresor de aer cu doua trepte de compresie, utilizat pentru a produce aer comprimat la presiuni de pana la 12.5 bari. Acesta este un produs de calitate superioara, conceput pentru a fi durabil si pentru a rezista conditiilor de lucru dificile.

Pistonul este realizat dintr-un aliaj de aluminiu rezistent, care confera rezistenta si durabilitate. Acesta are un diametru de 65mm, ceea ce il face compatibil cu capul de compresor de aer cu doua trepte de compresie, care este conceput pentru a oferi o performanta superioara in ceea ce priveste productia de aer comprimat.

Produsul este utilizat in diverse aplicatii industriale, cum ar fi productia de pompe compresoare de aer. Este un produs fiabil si durabil, conceput pentru a face fata conditiilor de lucru dificile si pentru a asigura o performanta de top.

In concluzie, pistonul cu diametrul de 65mm pentru cap compresor de aer cu doua trepte de compresie ce atinge presiuni de 12.5 bari CH065 este o componenta esential al capului de compresor de aer, conceput pentru a oferi o performanta superioara si o presiune mare de aer comprimat.

 

 

CE POTI FACE CU ACEST PRODUS:

Pistonul cu diametrul de 65mm pentru cap compresor de aer cu doua trepte de compresie ce atinge presiuni de 12.5 bari CH065 poate fi folosit in repararea compresoarelor cu doua trepte de compresie. Acesta este unul dintre componentele cheie ale capului de compresor de aer cu doua trepte de compresie si poate necesita inlocuirea in cazul in care se deterioreaza sau se uzura in timp.

Iata cum puteti utiliza acest produs in repararea compresoarelor cu doua trepte de compresie:

  1. Identificati problema - Identificati problema compresorului si determinati daca pistonul trebuie inlocuit.
  2. Demontati capul de compresor de aer - Demontati capul de compresor de aer si indepartati pistonul uzat.
  3. Inlocuiti pistonul uzat - Inlocuiti pistonul uzat cu noul piston cu diametrul de 65mm pentru cap compresor de aer cu doua trepte de compresie ce atinge presiuni de 12.5 bari CH065.
  4. Instalati capul de compresor de aer - Instalati capul de compresor de aer pe compresorul de aer.
  5. Testati compresorul de aer - Porniti compresorul de aer si testati-l pentru a va asigura ca functioneaza corespunzator.

Repararea compresoarelor cu doua trepte de compresie poate fi dificila si necesita cunostinte tehnice avansate si experienta in utilizarea uneltelor si echipamentelor necesare. In cazul in care nu aveti experienta in repararea compresoarelor cu doua trepte de compresie, este recomandat sa solicitati ajutorul unui specialist.

 

CUM IL FOLOSESC?

 

Pistonul cu diametrul de 65mm pentru cap compresor de aer cu doua trepte de compresie ce atinge presiuni de 12.5 bari CH065 este un component al capului de compresor de aer, care trebuie instalat si utilizat impreuna cu alte componente pentru a produce aer comprimat la presiuni ridicate.

Pentru a utiliza acest produs, urmati urmatoarele etape:

  1. Asamblati capul de compresor de aer - Pentru a utiliza pistonul, trebuie sa asamblati capul de compresor de aer, care este format din mai multe componente, inclusiv pistonul, cilindrul, supapele si garniturile.
  2. Conectati alimentarea cu aer comprimat - Conectati o sursa de aer comprimat la capul de compresor de aer, folosind furtunuri sau cuplaje rapide adecvate.
  3. Porniti compresorul de aer - Porniti compresorul de aer si lasati-l sa functioneze pana cand ajunge la presiunea dorita.
  4. Utilizati aerul comprimat - Dupa ce compresorul de aer a ajuns la presiunea dorita, puteti utiliza aerul comprimat pentru a alimenta diverse unelte si echipamente pneumatice.
  5. Oprirea compresorului de aer - Dupa ce ati terminat de utilizat aerul comprimat, opriti compresorul de aer si deconectati sursa de aer comprimat.

Este important sa urmati instructiunile de utilizare si intretinere ale capului de compresor de aer si ale pistonului pentru a asigura o functionare sigura si eficienta. In cazul in care nu aveti experienta in utilizarea acestui tip de produs, este recomandat sa solicitati ajutorul unui specialist.

Detalii

SKU
00004037
EAN
5901679894776
Greutate
0.1 kg
Brand
OEM
Livrare Locker - Easybox
Da

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.