Purjor automat de condens pentru compresoare de aer 1/2" 230V ADT.00 DK.ADT.00

799,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00004056
EAN 5901679894967

Descriere

Purjor automat de condens pentru compresoare de aer 1/2" 230V ADT.00 DK.ADT.00

Vă deranjează să aveți condens în conductele de aer comprimat? Vă afectează acest lucru performanța și eficiența utilajelor dumneavoastră? Purjor ADT.00 este soluția perfectă pentru a elimina condensul din sistemul dumneavoastră de aer comprimat. Purjor ADT.00 este un automat de condens de înaltă calitate, conceput pentru a elimina eficient și rapid condensul din conductele de aer comprimat.

Cu o dimensiune compactă și o instalare ușoară, Purjor ADT.00 este soluția perfectă pentru a vă asigura că nu mai aveți niciodată probleme cu condensul în sistemul dumneavoastră de aer comprimat. În plus, cu un consum redus de energie electrică, acest automat de condens este și foarte eficient din punct de vedere energetic..

Nu mai stați pe gânduri și alegeți Purjor ADT.00 pentru o funcționare eficientă și fără probleme a sistemului dumneavoastră de aer comprimat!

DESCRIEREA PRODUSULUI

Purjorul automat de condens DK.ADT.00 este conceput pentru utilizarea cu compresoare de aer și este destinat eliminării condensului format în conductele de aer comprimat. Purjorul este echipat cu o supapă solenoidă care permite evacuarea automată a condensului din conducte, fără a fi necesară intervenția manuală. Acesta are o dimensiune de 1/2" și este alimentat la 230V. Este un accesoriu util pentru mentinerea unui flux de aer comprimat curat si uscat, ceea ce poate contribui la prelungirea duratei de viata a echipamentelor care utilizeaza aer comprimat.

CE POTI FACE CU ACEST PRODUS:

Purjorul automat de condens pentru compresoare de aer este un dispozitiv utilizat pentru a elimina apa și alte particule de condens care se formează într-un sistem de aer comprimat. Aceste particule de condens pot afecta funcționarea sistemului și pot duce la uzură prematură a componentelor. Purjorul automat de condens funcționează prin eliminarea automată a condensului din sistem în mod regulat și eficient.

Prin utilizarea acestui produs, puteți asigura o funcționare mai eficientă și mai durabilă a sistemului de aer comprimat. Acest lucru poate ajuta la prevenirea defecțiunilor costisitoare și la reducerea costurilor de întreținere a sistemului.

CUM IL FOLOSESC?

Purjorul automat de condens este proiectat pentru a îndepărta apa și alte impurități dintr-un sistem de aer comprimat. Acesta se conectează la ieșirea compresorului de aer și este alimentat la 230V. Purjorul automat va elimina automat apa și impuritățile din sistem fără a fi nevoie să interveniți manual. Pentru a folosi produsul, trebuie să îl conectați la sursa de alimentare și să îl atașați la ieșirea compresorului de aer. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile de instalare și de utilizare furnizate de producător.

CUM IL MONTEZ?

Montarea automatului de condens Purjor ADT.00 este destul de simplă. Iată pașii pe care trebuie să îi urmați:

  1. Opriți alimentarea cu energie electrică a compresorului de aer și eliberați presiunea din sistem prin deschiderea supapei de evacuare a aerului.
  2. Instalați automatul de condens Purjor în linia de aer comprimat, astfel încât să fie amplasat într-o poziție ușor accesibilă pentru întreținere și verificare. Este important să asigurați un spațiu suficient în jurul automatului pentru a permite o circulație adecvată a aerului.
  3. Conectați conducta de intrare a automatului la linia de alimentare cu aer comprimat, folosind o priză rapidă de 1/2".
  4. Conectați conducta de evacuare a automatului la separatorul de apă sau la linia de evacuare a condensului, folosind o priză rapidă de 1/2".
  5. Conectați cablul de alimentare la sursa de alimentare electrică de 230V, asigurându-vă că instalația electrică este potrivită și în siguranță.
  6. Porniți compresorul de aer și asigurați-vă că automatul de condens Purjor funcționează corespunzător.

Este important să urmați instrucțiunile de montare și utilizare din manualul de utilizare al automatului de condens Purjor ADT.00 pentru a asigura o instalare corectă și sigură și pentru a prelungi durata de viață a produsului.

Automatul de descărcare a condensului cu senzor electronic este un dispozitiv de producție italiană 100% importată.

Fabricat în ITALIA - ATS.

Funcționare:

Rezervorul colectează condensul, iar membrana menține deschis orificiul de evacuare prin presiunea exercitată asupra suprafeței sale.

Când nivelul lichidului crește, plutitorul se deplasează în sus până la atingerea nivelului maxim. Interacțiunea între magnetul plutitor și senzorul de nivel activează supapa electromagnetică, care deschide supapa de control.

Date tehnice:

Tip = ZERO AIR LOSS (pierdere de aer zero)

Aplicații = compresoare (cu ulei și fără ulei), uscătoare prin îngheț, capete de linie.

Alimentare = 230V, 24V (+/-10%) 50/60Hz e 24V Dc

Putere = 0,5 VA în repaus, 10 VA în timpul funcționării

Presiune de lucru = 0,2/16 bar

Temperatura de lucru = +1°C/+60°C

Clasa de protecție = IP65

Performanțe:

Debit nominal de descărcare = 2 litri/oră,

Debit maxim de descărcare = 5 litri/oră

Debitul compresorului = 180m³/oră

Debitul uscătorului = 360m³/oră,

Debitul filtrului = 1800m³/oră

Detalii

SKU
00004056
EAN
5901679894967
Greutate
1 kg
Brand
OEM
Locker
Loker
Nu
Livrare Locker - Easybox
Da

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.