Set aer comprimat 8 elemente KIT8 DK.KIT8

199,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00004058
EAN 5901679894981

Descriere

Set aer comprimat 8 elemente KIT8 DK.KIT8

Descoperă Setul de aer comprimat 8 elemente KIT8 DK.KIT8 și bucură-te de avantajele utilizării lui în atelierele sau garajele tale.

Cu ajutorul acestui set, vei putea realiza cu ușurință o varietate de sarcini, precum: curățarea și degresarea pieselor, suflare sau uscare, precum și vopsirea cu aer comprimat.

Kitul include o serie de accesorii utile, precum un pistol de suflat, o pensulă de vopsit, un furtun, un adaptor și alte piese necesare pentru conectarea setului la compresorul de aer comprimat.

În plus, toate acestea sunt prezentate într-un ambalaj practic și compact, care face ca kitul să fie ușor de transportat și depozitat.

Cumpără Setul de aer comprimat 8 elemente KIT8 DK.KIT8 astăzi și descoperă cât de ușor și eficient poate fi utilizarea aerului comprimat în atelierul tău!

DESCRIEREA PRODUSULUI

Setul de aer comprimat KIT8 DK.KIT8 este un set de 8 elemente care conține:

 1. Pistol de suflat aer comprimat - un pistol prevăzut cu duze pentru curățarea și suflarea aerului din diverse suprafețe, echipat cu un comutator pentru reglarea fluxului de aer.
 2. Furtun de aer comprimat - un furtun flexibil pentru transferul aerului comprimat de la compresor la diversele unelte și dispozitive care folosesc aer comprimat. Lungimea furtunului este de 5 metri.
 3. Adaptor pentru furtun - un adaptor pentru furtunul de aer comprimat pentru a-l conecta la diversele unelte și dispozitive.
 4. Pistol de vopsit cu aer comprimat - un pistol prevăzut cu un recipient pentru vopsea și o duză pentru pulverizare. Este ideal pentru vopsirea suprafețelor mari și a pieselor auto.
 5. Pistol de ungere cu aer comprimat - un pistol special proiectat pentru lubrifierea diferitelor piese și mecanisme.
 6. Manometru - un instrument care măsoară presiunea aerului comprimat din sistem.
 7. Racord rapid - un element de conexiune rapidă care permite schimbarea rapidă a uneltelor și accesoriilor care folosesc aer comprimat.
 8. Conector pentru racord rapid - un conector care se atașează la un furtun de aer comprimat și permite conectarea la racordul rapid.

Setul KIT8 DK.KIT8 este perfect pentru orice atelier sau garaj și oferă o gamă largă de unelte și accesorii pentru lucrările care implică aer comprimat.

CE POTI FACE CU ACEST PRODUS:

Setul de aer comprimat 8 elemente KIT8 DK.KIT8 este util într-o gamă largă de aplicații care implică aer comprimat. Iată câteva exemple de utilizări comune:

Împingerea sau suflare de praf sau murdărie de pe suprafețe sau din zone greu accesibile.
Curățarea componentelor auto sau a altor echipamente industriale și mecanice.
Vopsirea prin pulverizare a suprafețelor, cum ar fi caroseriile auto, mobilierul sau alte obiecte de uz casnic.
Realizarea de legături prin clește pneumatic sau capsator pentru tapiterie sau alte lucrări de tapițerie.
Utilizarea uneltelor pneumatice, cum ar fi ciocanele, șlefuitoarele și șurubelnițele pentru lucrări de prelucrare a metalelor.
Gonflarea roților de mașină, mingi sau alte obiecte care necesită aer comprimat.
Acestea sunt doar câteva exemple de utilizări ale setului de aer comprimat. Limita este doar creativitatea ta și cerințele tale de lucru specifice.

CUM IL FOLOSESC?

Setul de aer comprimat 8 elemente poate fi folosit în mai multe moduri în funcție de nevoile tale. Iată câteva exemple:


 • Umflarea anvelopelor: Folosește pistolul de suflat cu manometru pentru a umfla anvelopele la presiunea dorită.
 • Curățarea: Folosește pistolul de suflat pentru a îndepărta praful și murdăria din locuri greu accesibile, precum mașini sau alte echipamente.
 • Vopsirea: Folosește pistolul de vopsit pentru a vopsi obiecte mici sau alte suprafețe care necesită o finisare uniformă.
 • Sablarea: Folosește pistolul de sablare pentru a curăța suprafețele metalice sau pentru a le pregăti pentru vopsire.
 • Lubrifierea: Folosește pistolul de lubrifiere pentru a lubrifia piesele de mașinărie sau alte echipamente care necesită un ulei sau un lubrifiant.
 • Spălarea: Folosește pistolul de spălat pentru a spăla suprafețele murdare sau pentru a clăti detergenții.

Asigură-te că respecti instrucțiunile de folosire și că lucrezi într-un mediu bine ventilat și folosești echipamentul de protecție corespunzător.

Detalii

SKU
00004058
EAN
5901679894981
Greutate
1 kg
Brand
OEM
Locker
Loker
Nu
Livrare Locker - Easybox
Da

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.