Compresor de aer industrial 100 L, 330L/MIN 220 DK.K420/100M

3.999,00 RON (TVA inclus) 4.199,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00004105
EAN 5901679897142

Descriere

Compresor de aer industrial 100 L, 330L/MIN 220 DK.K420/100M

­čĺĘ Debit puternic de aer: Cu un debit impresionant de 330L/min, acest compresor livreaz─â aer comprimat ├«n mod constant ╚Öi eficient, oferindu-╚Ťi puterea de care ai nevoie pentru a-╚Ťi realiza sarcinile cu u╚Öurin╚Ť─â.

­čöî Tensiune alimentare 220V: Uit─â de complica╚Ťiile aliment─ârii ╚Öi bucur─â-te de conectarea simpl─â la re╚Ťeaua electric─â standard. Compresorul DK.K420/100M este conceput pentru a se integra perfect ├«n medii de lucru variate.


­čöŐ Presiune de lucru de 8 bari: Cu o presiune de lucru constant─â de 8 bari, po╚Ťi utiliza instrumente pneumatice puternice pentru a realiza sarcinile tale cu precizie ╚Öi eficien╚Ť─â.


­čĆş Versatilitate ├«n aplica╚Ťii industriale: Indiferent dac─â lucrezi ├«n construc╚Ťii, ├«n industria metalurgic─â sau ├«n ateliere mecanice, compresorul DK.K420/100M este un instrument esen╚Ťial. Po╚Ťi utiliza acest compresor pentru umflare, vopsire, cur─â╚Ťare, operare echipamente pneumatice ╚Öi multe altele!


Ôťů Alege Compresorul de Aer Industrial DK.K420/100M pentru a-╚Ťi accelera munca ╚Öi a ob╚Ťine rezultate de calitate superioar─â! Fiind echipat cu tehnologie de ultim─â

DESCRIEREA PRODUSULUI

Compresorul de aer industrial este echipat cu o butelie de 100 de litri ╚Öi furnizeaz─â un debit de aer de 330 de litri pe minut. Func╚Ťioneaz─â la o tensiune de alimentare de 220 de vol╚Ťi, modelul DK.K420/100M. Acesta este echipat cu o pomp─â compresoare de tip ABAC, modelul B2800B.

Presiunea de lucru a acestui compresor este de 8 bari, ceea ce înseamnă că poate furniza aer sub presiune la această valoare. Presiunea maximă pe care o poate atinge este de 10 bari.

Acest compresor de aer industrial este proiectat pentru a fi utilizat ├«n diverse aplica╚Ťii industriale, cum ar fi ├«n ateliere mecanice, ├«n industria de prelucrare a metalelor sau ├«n construc╚Ťii, acolo unde este necesar─â furnizarea de aer comprimat la presiuni ridicate.

V─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi c─â aceast─â descriere este doar o interpretare bazat─â pe informa╚Ťiile pe care le-a╚Ťi furnizat. Pentru detalii specifice despre produs, v─â recomand─âm s─â verifica╚Ťi specifica╚Ťiile tehnice ╚Öi documenta╚Ťia oferite de produc─âtor sau s─â contacta╚Ťi direct furnizorul sau distribuitorul produsului respectiv.


CE POTI FACE CU ACEST PRODUS:

Cu acest compresor de aer industrial, pute╚Ťi realiza o varietate de lucruri. Iat─â c├óteva exemple:

 1. Umflarea anvelopelor ╚Öi a altor obiecte gonflabile: Datorit─â debitului de aer furnizat ╚Öi presiunii maxime, pute╚Ťi utiliza compresorul pentru a umfla rapid ╚Öi eficient anvelopele de ma╚Öin─â, biciclete, mingi de fotbal sau alte obiecte gonflabile.
 2. Vopsirea ╚Öi finisarea: Compresoarele de aer sunt adesea utilizate ├«n industria de vopsire pentru a aplica vopsea sau lacuri cu un finisaj uniform ╚Öi profesional. Debitul mare de aer furnizat de acest compresor v─â poate ajuta s─â realiza╚Ťi acoperiri rapide ╚Öi eficiente.
 3. Instrumente pneumatice: Compresoarele de aer sunt esen╚Ťiale ├«n utilizarea instrumentelor pneumatice. Pute╚Ťi conecta diverse scule, cum ar fi ciocane pneumatice, ma╚Öini de g─âurit, polizoare sau chei pneumatice, ╚Öi compresorul va furniza aerul comprimat necesar pentru func╚Ťionarea acestora.
 4. Cur─â╚Ťarea ╚Öi suflare: Compresoarele de aer pot fi utilizate pentru cur─â╚Ťarea ╚Öi suflarea prafului, a murd─âriei sau a altor reziduuri. Pute╚Ťi ata╚Öa un furtun de suflare ╚Öi o duz─â corespunz─âtoare pentru a cur─â╚Ťa ma╚Öinile, echipamentele sau alte suprafe╚Ťe.
 5. Operarea echipamentelor și mașinilor pneumatice: Datorită presiunii și debitului de aer furnizate, acest compresor poate alimenta diverse echipamente și mașini pneumatice, cum ar fi prese pneumatice, mașini de îndoit sau de tăiat metalul.

Acestea sunt doar c├óteva exemple de utiliz─âri posibile ale unui compresor de aer industrial. Exist─â multe alte aplica╚Ťii ├«n care pute╚Ťi beneficia de utilizarea unui compresor de aer, ├«n func╚Ťie de nevoile ╚Öi cerin╚Ťele dvs. specifice.


CUM IL FOLOSESC?

Pentru a utiliza corect compresorul de aer industrial, urma╚Ťi ace╚Öti pa╚Öi:

 1. Verifica╚Ťi instruc╚Ťiunile de utilizare: ├Äncepe╚Ťi prin a citi manualul de utilizare furnizat de produc─âtor. Acesta va con╚Ťine informa╚Ťii specifice referitoare la siguran╚Ť─â, instalare, ├«ntre╚Ťinere ╚Öi opera╚Ťiuni specifice ale compresorului.
 2. Asigura╚Ťi-v─â c─â ave╚Ťi o surs─â de alimentare adecvat─â: Verifica╚Ťi dac─â compresorul este conectat la o surs─â de alimentare cu tensiunea potrivit─â (├«n cazul acesta, 220V). De asemenea, asigura╚Ťi-v─â c─â instala╚Ťia electric─â corespunde cerin╚Ťelor de alimentare ale compresorului.
 3. Conecta╚Ťi butelia ╚Öi preg─âti╚Ťi pompa compresoare: Asigura╚Ťi-v─â c─â butelia de 100 de litri este conectat─â corect la compresor. Verifica╚Ťi starea buteliei ╚Öi a furtunurilor pentru a v─â asigura c─â nu exist─â scurgeri sau daune. Apoi, asigura╚Ťi-v─â c─â pompa compresoare este preg─âtit─â pentru utilizare, av├ónd ├«n vedere instruc╚Ťiunile produc─âtorului.
 4. Setarea presiunii de lucru: Utiliza╚Ťi un manometru pentru a m─âsura ╚Öi ajusta presiunea de lucru a compresorului. Asigura╚Ťi-v─â c─â este setat─â la valoarea potrivit─â pentru aplica╚Ťia dorit─â. ├Än cazul acestui compresor, presiunea de lucru este de 8 bari.
 5. Conecta╚Ťi echipamentele ╚Öi instrumentele: Utiliza╚Ťi furtunurile ╚Öi cuplajele adecvate pentru a conecta instrumentele sau echipamentele pneumatice la compresor. Asigura╚Ťi-v─â c─â toate conexiunile sunt str├ónse ╚Öi sigure.
 6. Pornirea ╚Öi oprirea compresorului: Urma╚Ťi instruc╚Ťiunile specifice ale produc─âtorului pentru a porni ╚Öi opri compresorul. ├Än general, ve╚Ťi avea un comutator sau o manet─â pentru a controla alimentarea cu energie electric─â ╚Öi pornirea compresorului. Asigura╚Ťi-v─â c─â respecta╚Ťi toate m─âsurile de siguran╚Ť─â, cum ar fi purtarea echipamentului de protec╚Ťie corespunz─âtor (m─ânu╚Öi, ochelari de protec╚Ťie etc.).
 7. Utilizarea ╚Öi monitorizarea: Utiliza╚Ťi instrumentele pneumatice sau echipamentele conectate la compresor conform instruc╚Ťiunilor specifice ale acestora. Monitoriza╚Ťi presiunea de lucru ╚Öi asigura╚Ťi-v─â c─â nu dep─â╚Öi╚Ťi limita maxim─â de presiune (10 bari ├«n cazul acestui compresor).

├Änchiderea ╚Öi ├«ntre╚Ťinerea: Dup─â utilizare, opri╚Ťi compresorul ╚Öi deconecta╚Ťi echipamentele. Respecta╚Ťi instruc╚Ťiunile de ├«nchidere ╚Öi ├«ntre╚Ťinere, cum ar fi eliberarea presiunii

Detalii

SKU
00004105
EAN
5901679897142
Brand
Livrare Locker - Easybox
Nu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.