Duza NR.217 pentru pistol airless de zugravit 0.43mm CH127

99,00 RON (TVA inclus) 127,71 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU KRC04302
EAN 5901679898316

Descriere

Duza NR.217 pentru pistol airless de zugravit 0.43mm CH127
Diametru duza: 0.0171 inch - 0.43 mm

Unghi aplicare: 20 grade

Lungimea Jetului: 10-15 cm

Cantitate material aplicat: 1.1 l/min


Descrierea produsului:

Această duză reversibilă este proiectată pentru a fi utilizată cu pompe airless în procesele de zugrăvire sau vopsire. Datorită designului său reversibil, permite utilizatorului să inverseze duza în cazul în care aceasta se înfundă sau se blochează, fără a fi necesară înlocuirea ei.

Caracteristici principale:

 • Compatibilitate universală cu o varietate de pompe airless.
 • Capacitate de inversare pentru deblocarea rapidă în timpul lucrului.
 • Disponibilă în diferite dimensiuni de diametru, pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale proiectului.
 • Confort sporit pentru utilizator și eficiență crescută a lucrului.
 • Durabilă și rezistentă la uzură pentru utilizare îndelungată.

Această duză reversibilă este un instrument util în industria vopselurilor și zugrăvelilor, oferindu-vă flexibilitate și eficiență în aplicarea materialului de acoperire. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile producătorului pentru utilizarea corectă și întreținerea adecvată a acesteia.


Ce poți face cu acest produs:

Cu o duză reversibilă pentru pompele airless de zugrăvit/vopsit, poți realiza mai multe lucruri:

 1. Zugrăvire uniformă: Această duză vă permite să aplicați uniform vopseaua sau materialul de acoperire pe suprafețe, fără pete sau linii vizibile.

 2. Eficiență: Datorită capacității sale de inversare, puteți debloca rapid duza în cazul în care se blochează în timpul lucrului, reducând astfel timpul de întrerupere.

 3. Flexibilitate: Este compatibilă cu o varietate de pompe airless, ceea ce vă oferă flexibilitate pentru a utiliza duza în diferite aplicații.

 4. Reduzerea costurilor: Datorită caracteristicii reversibile, nu este nevoie să înlocuiți duza în caz de blocare, ceea ce poate economisi bani pe termen lung.

 5. Calitate superioară: Rezistența la uzură și durabilitatea duzei asigură că veți obține rezultate de înaltă calitate în proiectele dvs. de zugrăvire sau vopsire.

 6. Timp redus de curățare: Capacitatea de inversare a duzei face ca procesul de curățare să fie mai eficient și mai rapid după utilizare.

În ansamblu, acest produs vă ajută să realizați lucrări de zugrăvire sau vopsire de înaltă calitate, economisind timp și bani și oferindu-vă flexibilitate în procesul de lucru. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile producătorului pentru a maximiza eficiența și durabilitatea acestei duze.


Cum să o folosești:


Pentru a folosi o duză reversibilă de pompă airless de zugrăvit/vopsit, urmați acești pași:

 1. Pregătiți echipamentul: Asigurați-vă că pompa airless și pistolul sunt pregătite pentru utilizare. Verificați nivelul de vopsea sau material de acoperire în rezervor și presiunea corespunzătoare de operare a pompei.

 2. Selectați duza potrivită: Alegeți duza reversibilă care corespunde dimensiunii și tipului de pulverizare necesare pentru proiectul dvs. Consultați specificațiile producătorului pentru a alege duza potrivită.

 3. Montați duza: Fixați duza pe pistolul airless conform instrucțiunilor producătorului. Asigurați-vă că este montată corect și bine fixată pentru a preveni scurgerile sau pierderea de presiune.

 4. Reglați presiunea: Setați presiunea pompei airless la nivelul corespunzător pentru materialul de acoperire pe care îl utilizați. Consultați instrucțiunile producătorului sau specificațiile materialului pentru a determina presiunea potrivită.

 5. Începeți pulverizarea: Mențineți pistolul airless la un unghi corespunzător față de suprafața pe care o vopsiți sau o zugrăviți. Apăsați pe trăgaci pentru a începe pulverizarea materialului. Mișcați pistolul într-un mod uniform pentru a obține o acoperire uniformă.

 6. În caz de blocare: Dacă duza se blochează sau se înfundă în timpul lucrului, puteți inversa duza conform instrucțiunilor producătorului pentru a debloca. Acest proces variază în funcție de modelul duzei și al pompei, deci este important să cunoașteți instrucțiunile specifice.

 7. Curățare: După terminarea lucrului, eliberați presiunea din pistol și curățați duza și echipamentul corespunzător conform instrucțiunilor producătorului. Curățarea regulată a duzei este esențială pentru menținerea performanțelor acesteia.

Asigurați-vă că respectați întotdeauna instrucțiunile producătorului și că respectați măsurile de siguranță adecvate în timpul utilizării și curățării echipamentului.


Detalii

SKU
KRC04302
EAN
5901679898316
Categorii
Greutate
0.1 kg
Brand
Cod Saga
00004302
Cod Producator
CH127
Livrare Locker - Easybox
Da

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.