Găleată profesional pe roți pentru curățenie 24 L cu presă mop Ulsonix

329,00 RON (TVA inclus) 457,31 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00001138
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Găleată profesional pe roți pentru curățenie 24 L cu presă mop Ulsonix

Găleată profesional pe roți pentru curățenie 24 L cu presă mop UNICLEAN 1 Ulsonix GERMANY

Model: UNICLEAN 1
În gama de produse începând cu: 2019
Capacitate: 24 L
Material: plastic
Roți de cauciuc (TPR)
Culoare: galben
Cu semn de avertizare

Detalii tehnice

Model UNICLEAN 1
Condiție Nou
Cărucior și găleată Plastic
Materialul roții Cauciuc termoplastic (TPR)
Culoare găleată Galben
Culoare zgârcit Gri
Capacitate 24 L
Notificare de avertizare cu simbol da
Suport pentru mop da
Elemente amovibile Storcător, mâner pentru zgârieturi, roți
Max. dimensiuni cap mop (LxLxH) 21 x 12,5 x 20,6 cm
Dimensiuni (LxLxH): 64,5 x 38,5 x 73,5 cm
Greutate 4,7 kg
Dimensiuni de livrare (LxLxH) 47,5 x 39 x 32 cm
Transport Greutate 5,6 kg

Repere
-Roți premium pentru rulare liniștită și lină
-Capacitate foarte mare de până la 24 de litri
-Confortabil de utilizat datorită mânerelor ergonomice
-Sigura din cauza colțurilor rotunjite
-Funcționare ușoară și intuitivă
-Semn de avertizare tipărit împotriva pericolului de alunecare și a culorii semnalului care atrage atenția

Galeata Mop cu storcator- 24 L

Galeata Mop cu storcator UNICLEAN 1 de la Ulsonix puteți curăța eficient suprafețe mari. Această găleată cu mop stabil este deosebit de manevrabilă, găleata de curățare are o capacitate foarte mare, iar ridul este ușor de utilizat. Drept urmare, aveți tot ce aveți nevoie pentru curățarea completă a podelelor din școli, restaurante, baruri, hoteluri, birouri și orice alte spații care necesită întreținere regulată a podelei.

Cupa poate reține până la 24 de litri de apă, lăudându-se astfel cu o capacitate deosebit de mare. După ce apa de curățare a fost pregătită, poate fi folosită pentru mai multe camere mici sau chiar pentru încăperi destul de mari, fără a fi necesară înlocuirea constantă a apei. Economisiți timp când curățați orice podea cu găleata de mop de la Ulsonix!
Galeata de mop cu zmeur face rapid pardoselile să strălucească chiar și în camerele mari

Roțile găleții impresionează prin calitatea lor înaltă: roțile extrem de rezistente sunt confecționate din cauciuc termoplastic (TPR), ceea ce vă permite să mutați liniștit și ușor găleata pe orice suprafață. Când trebuie să curățați în spații destul de strânse, roțile rotative la 360 ° vă oferă manevrabilitatea necesară. În plus, podelele sunt, de asemenea, protejate de zgârieturi nedorite. Datorită rezistenței lor la temperatură ridicată, roțile sunt întotdeauna gata de utilizare atât în camerele calde, cât și în cele reci.

Pentru un confort sporit, atât mânerul găleții, cât și mânerul de riduri au fost prevăzute cu un strat de cauciuc ergonomic sau plastic. În acest fel, găleata poate fi transportată cu ușurință și stoarcerea mopului este, de asemenea, deosebit de confortabilă. Montat pe găleată este un suport pentru mop, ceea ce facilitează uscarea și transportarea mopului.

Cu vârful său extrem de stabil, găleata mop asigură o presiune uniformă pe capul mopului, astfel încât să poată fi șters ușor și confortabil. În plus, puteți îndepărta aruncătorul cu o singură mișcare pentru a umple fără efort sau a goli găleata de dedesubt. Atât găleata cât și ridul sunt realizate din plastic ușor de curățat, care este materialul optim pentru manipularea apei și a agenților de curățare.

Căruciorul de curățare este proiectat în culoarea galbenă a semnalului și este prevăzut cu un semn de avertizare universal. Aceasta înseamnă că trecătorii îl pot recunoaște de la distanță. Simbolul de înțeles internațional indică clar un posibil pericol de alunecare. În consecință, găleata cu mopuri oferă siguranță maximă la curățarea podelelor.

Prin designul său simplu și compact, această găleată cu mătase îți face munca mai ușoară. Galeata este gata de utilizare in cel mai scurt timp si poate fi actionata intuitiv. Acesta este un mare avantaj, mai ales când vine vorba de sectorul comercial, unde podelele trebuie curățate rapid și eficient. Datorită compactității sale, găleata mop poate fi, de asemenea, ușor depozitată sau transportată.

Această găleată cu mop are un design universal, cu margini rotunjite și o structură netedă a suprafeței, ceea ce o face remarcabil de ușor de curățat și de întreținut. Datorită dimensiunii și greutății sale compacte, puteți utiliza căruciorul oricând.

Pachet de livrare
Storcător
Găleată
Mâner pentru rid
4 roti
Suport pentru mop

Detalii

SKU
00001138
Greutate
4.7
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse similare