Garnituri set pentru cap compresor de aer V 65mm CH080 Mod.3(I)

59,00 RON / buc (TVA inclus) 86,00 RON / buc
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU KRC04234
EAN 5901679897586

Descriere

Garnituri set pentru cap compresor de aer V 65mm CH080 Mod.3(I)


Ești proprietarul unui compresor de aer și dorești să-l menții în cea mai bună formă posibilă? Sau poate întâmpini deja probleme cu scurgeri de aer sau eficiența redusă a compresorului tău? Atunci, avem soluția perfectă pentru tine!

Prezentăm cu mândrie Setul de Garnituri pentru schimb la cilindru cap compresor de aer, un ansamblu complet de piese și garnituri concepute special pentru a restabili performanța optimă a compresorului tău de aer.

De ce să alegi Setul nostru de Garnituri?

 1. Reparație profesională: Setul nostru conține garnituri de calitate superioară, fabricate pentru a satisface cele mai înalte standarde industriale. Vei obține piese profesionale, la un preț accesibil!

 2. Îmbunătățește performanța: Prin înlocuirea garniturilor uzate, compresorul tău va funcționa ca și cum ar fi nou! Presiunea va fi mai stabilă și mai consistentă, ceea ce înseamnă un randament mai bun în orice aplicație.

 3. Prevenirea scurgerilor de aer: Garniturile uzate pot provoca scurgeri nedorite de aer, ceea ce duce la o eficiență scăzută și costuri mai mari de funcționare. Cu Setul nostru de Garnituri, vei asigura o etanșeitate perfectă!

 4. Ușor de utilizat: Setul vine cu toate componentele necesare și instrucțiuni clare de montaj, astfel încât chiar și cei mai puțin experimentați mecanici se vor descurca cu ușurință.

 5. Economisește bani: Înlocuirea garniturilor uzate este mult mai rentabilă decât înlocuirea întregului compresor de aer. Cu Setul nostru de Garnituri, vei face economii semnificative!

Nu mai amâna întreținerea compresorului tău de aer! Ia măsuri acum și investește în Setul de Garnituri pentru schimb la cilindru cap compresor de aer pentru o funcționare impecabilă și o eficiență maximă!

Acest produs este disponibil în cantități limitate, așa că nu pierde această oportunitate! Comandă acum Setul de Garnituri și bucură-te de un compresor de aer performant și fiabil!
Setul de Garnituri pentru schimb la cilindru cap compresor de aer este un ansamblu de piese și garnituri necesare pentru înlocuirea celor uzate sau deteriorate din cilindrul capului compresorului de aer. Acest produs este conceput pentru a menține sau restaura funcționarea optimă a compresorului de aer.


CE POTI FACE CU ACEST PRODUS:

 • Înlocuirea garniturilor uzate: Când garniturile din cilindrul capului compresorului de aer devin uzate sau deteriorate, acest set oferă piesele necesare pentru a le înlocui. Acest lucru va ajuta la prevenirea scurgerilor de aer și menținerea eficienței compresorului.

 • Repararea scurgerilor de aer: Dacă compresorul de aer prezintă scurgeri de aer din cauza garniturilor defecte, acest set de garnituri poate fi folosit pentru a remedia problema și a restabili etanșeitatea cilindrului.

 • Îmbunătățirea performanțelor compresorului: Prin înlocuirea garniturilor uzate, compresorul de aer poate funcționa la performanțe optime, oferind o presiune mai stabilă și mai consistentă.

CUM IL FOLOSESC:


Pentru a utiliza acest set de garnituri pentru schimb la cilindru cap compresor de aer, urmați acești pași generali:

 1. Asigurați-vă că compresorul de aer este oprit și deconectat de la sursa de alimentare pentru siguranță.

 2. Identificați cilindrul capului compresorului care necesită înlocuirea garniturilor. Acesta este adesea un cilindru metalic sau o carcasă care conține elementele interne ale compresorului.

 3. Demontați capacul cilindrului sau asamblul corespunzător pentru a accesa garniturile vechi.

 4. Îndepărtați vechile garnituri cu grijă și curățați suprafețele de contact pentru a asigura o etanșare corespunzătoare pentru noile garnituri.

 5. Utilizați setul de garnituri pentru a înlocui piesele uzate cu cele noi din pachet.

 6. Asamblați înapoi capacul cilindrului sau ansamblul corespunzător, având grijă să fixați corect noile garnituri.

 7. Verificați dacă totul este asamblat corespunzător și că nu mai există alte componente defecte înainte de a porni din nou compresorul.

 8. Porniți compresorul de aer și testați funcționarea acestuia pentru a vă asigura că nu mai există scurgeri de aer și că performanța este îmbunătățită.

Este important să consultați manualul de utilizare al compresorului de aer sau să căutați sfatul unui specialist în repararea sau întreținerea acestor tipuri de echipamente, pentru a asigura că procedura de înlocuire a garniturilor se face în mod corect și sigur.

Detalii

SKU
KRC04234
EAN
5901679897586
Greutate
0.1 kg
Brand
Locker
Loker
Da
Cod Saga
00004234
Cod Producator
CH080
Livrare Locker - Easybox
Da

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.