Kit Pistol airless pentru aparat de zugravit adaptor 25cm furtun de15m KSG02 CH132

386,00 RON (TVA inclus) 497,94 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU KRC04307
EAN 5901679898361

Descriere

Kit Pistol airless pentru aparat de zugravit adaptor 25cm furtun de15m KSG02 CH132

DESCRIEREA PRODUSULUI:

Descrierea produsului:

Kitul Pistol Airless pentru aparat de zugravit, cu adaptor de 25 cm și furtun de 15 metri, model KSG02 CH132, este soluția completă pentru a face din fiecare proiect de zugrăvire și vopsire o experiență ușoară și eficientă.

Caracteristici principale:

 • Pistol Airless Fiabil: Pistolul airless inclus în acest kit este proiectat pentru a oferi o aplicare uniformă și precisă a materialului de acoperire, garantând rezultate de înaltă calitate.

 • Adaptor de 25 cm: Adaptorul de 25 cm vă permite să ajungeți la zonele mai dificile sau înalte, asigurându-vă că nicio suprafață nu va rămâne necolorată.

 • Furtun Lung de 15 Metri: Furtunul lung de 15 metri vă oferă o libertate de mișcare excelentă, permițându-vă să lucrați pe suprafețe mari fără a muta frecvent echipamentul.

 • Compatibilitate Versatilă: Acest kit este compatibil cu o gamă largă de pompe airless, ceea ce îl face potrivit pentru diverse aplicații.

 • Ușor de Utilizat: Componentele kitului sunt ușor de montat și de utilizat, făcându-vă munca mai eficientă.

 • Durabil și Fiabil: Toate componentele kitului sunt construite din materiale de înaltă calitate pentru o durată lungă de viață utilă.

Kitul KSG02 CH132 vă pune la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru a face din proiectele dvs. de zugrăvire și vopsire un succes. Indiferent dacă sunteți profesionist sau amator, acest kit vă va ajuta să obțineți rezultate profesionale cu eforturi minime.CE POTI FACE CU ACEST PRODUS:

Cu kitul Pistol Airless pentru aparat de zugravit, adaptor de 25 cm și furtun de 15 metri, model KSG02 CH132, puteți realiza o varietate de lucrări de zugrăvire și vopsire la un nivel profesional. Iată câteva dintre lucrurile pe care le puteți face cu acest kit versatil:

 1. Zugrăvirea Pereților: Folosiți pistolul airless și adaptorul pentru a zugrăvi pereții cu ușurință și pentru a obține un finisaj uniform și de înaltă calitate.

 2. Vopsirea Tavanului: Datorită furtunului lung și a adaptorului de 25 cm, puteți vopsi tavanurile înalte sau greu accesibile fără probleme.

 3. Vopsirea Mobilierului: Transformați mobilierul vechi sau nou cu vopsea proaspătă, obținând un aspect nou și atractiv.

 4. Acoperirea Suprafețelor Mari: Datorită furtunului lung, puteți acoperi rapid și uniform suprafețe mari, cum ar fi pereții mari sau fațadele clădirilor.

 5. Proiecte de Renovare: Faceți față proiectelor de renovare cu ușurință, de la vopsirea unei camere la restilizarea întregii locuințe.

 6. Proiecte Comerciale: Kitul KSG02 CH132 este potrivit pentru proiecte comerciale sau lucrări de construcții mai mari, cum ar fi vopsirea clădirilor comerciale sau industriale.

 7. Diverse Materiale de Acoperire: Acest kit poate fi utilizat nu doar pentru vopsea, ci și pentru aplicarea altor materiale de acoperire, cum ar fi lacuri, emailuri sau soluții de acoperire speciale.

 8. Aplicare Uniformă: Cu pistolul airless și furtunul lung, puteți obține o aplicare uniformă și controlată a materialului de acoperire.

Kitul KSG02 CH132 vă oferă control total asupra procesului de aplicare a materialului de acoperire și vă ajută să obțineți rezultate profesionale într-o varietate de aplicații. Indiferent dacă sunteți profesionist sau amator, acest kit vă va facilita munca și vă va permite să realizați lucrări de acoperire de calitate superioară.CUM IL FOLOSESC?

Pentru a utiliza kitul Pistol Airless pentru aparat de zugravit, adaptor de 25 cm și furtun de 15 metri, model KSG02 CH132, urmați acești pași pentru a vă asigura că utilizați corect și eficient acest echipament:

Pregătirea Echipamentului:

 1. Asamblare Componentelor: Asamblați pistolul airless, adaptorul de 25 cm și furtunul de 15 metri conform instrucțiunilor furnizate în pachet.

 2. Conectați Pompa Airless: Asigurați-vă că pompa airless este corect conectată și alimentată cu materialul de acoperire (vopsea, lac, etc.) în rezervorul său.

 3. Montați Duza: Dacă este necesar, montați duza potrivită pentru proiectul dvs. pe pistolul airless. Asigurați-vă că duza este fixată ferm pentru a evita scurgerile.

 4. Reglați Presiunea: Ajustați presiunea pompei airless la nivelul corespunzător pentru materialul de acoperire utilizat. Consultați instrucțiunile producătorului sau specificațiile materialului pentru a determina presiunea potrivită.

Pregătirea Suprafeței:

 1. Curățați Suprafața: Asigurați-vă că suprafața pe care urmează să o zugrăviți sau să o vopsiți este curată, uscată și netedă. Eliminați murdăria, praful și orice alte contaminări care ar putea afecta calitatea aplicării.

 2. Protejați Zonele Necorespunzătoare: Utilizați bandă de mascare sau folie plastică pentru a proteja zonele pe care nu doriți să le acoperiți cu material de acoperire.

Aplicarea Materialului de Acoperire:

 1. Pulverizați Materialul: Cu pistolul airless pregătit și presiunea ajustată corespunzător, țineți pistolul într-un unghi potrivit față de suprafața de lucru și apăsați pe trăgaci pentru a începe pulverizarea materialului. Mișcați pistolul într-un mod uniform pentru a obține o acoperire uniformă.

 2. Controlați Viteza și Direcția: Reglați viteza de mișcare a pistolului și direcția pentru a controla grosimea stratului de acoperire și pentru a obține rezultate precise.

 3. Curățați Echipamentul: După terminarea lucrului, opriți fluxul de material, eliberați presiunea din pistol și curățați duza, furtunul și toate componentele conform instrucțiunilor producătorului. Curățarea corectă este esențială pentru menținerea performanței echipamentului.

Asigurați-vă că respectați întotdeauna instrucțiunile producătorului și că luați măsurile de siguranță adecvate în timpul utilizării acestui echipament. Cu practică și atenție, veți obține rezultate profesionale în proiectele dvs. de zugrăvire și vopsire.
Detalii

SKU
KRC04307
EAN
5901679898361
Categorii
Greutate
1 kg
Brand
Cod Saga
00004307
Cod Producator
CH132
Livrare Locker - Easybox
Da

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.