Pistol de zugravit sau vopsit pentru pompele airless de 248 bari varianta orizontala model SG11 CH131

394,00 RON (TVA inclus) 508,26 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU KRC04306
EAN 5901679898354

Descriere

Pistol de zugravit sau vopsit pentru pompele airless de 248 bari varianta orizontala model SG11


Produsul NU contine si DUZA. Aceasta se comanda separat in functie de nevoie si de modul de utilizare.

DESCRIEREA PRODUSULUI:

Pistolul de zugrăvit sau vopsit pentru pompele airless de 248 bari, varianta orizontală, model SG11, este un instrument de vârf conceput pentru a face din fiecare proiect de zugrăvire sau vopsire o experiență ușoară și eficientă.

Caracteristici principale:

 • Putere și Performanță Superioare: Cu o presiune de operare de 248 bari, SG11 furnizează un jet puternic și uniform pentru o aplicare eficientă a materialului de acoperire. Rezultatele sunt de calitate profesională.

 • Durabilitate Excelentă: Construit din materiale de înaltă calitate, acest pistol este proiectat pentru a rezista la uzură și a oferi o durată lungă de viață utilă. Este un partener de încredere pe termen lung.

 • Design Orizontal Ergonomic: Varianta orizontală a modelului SG11 are un design ergonomic care facilitează manevrarea și controlul, reducând oboseala în timpul lucrului prelungit.

 • Versatilitate și Compatibilitate: Acest pistol este potrivit pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv zugrăvirea pereților, vopsirea mobilei și multe altele. Este compatibil cu diverse tipuri de duze și accesorii.

 • Ușor de Curățat: După terminarea lucrului, curățarea este rapidă și simplă, asigurând mentenanța ușoară a echipamentului.

 • Control Total: Reglați presiunea și direcția pentru a obține rezultate precise și pentru a vă potrivi nevoilor proiectului.

Pistolul SG11 este alegerea ideală pentru vopsitorii și zugravii care caută să obțină rezultate profesionale cu eforturi minime. Indiferent dacă sunteți profesionist sau amator, acest pistol vă va ajuta să transformați fiecare proiect de acoperire într-o capodoperă.

CE POTI FACE CU ACEST PRODUS:

Cu pistolul de zugravit sau vopsit pentru pompele airless de 248 bari, varianta orizontala, model SG11, poți realiza o varietate de lucrări de zugrăvire și vopsire la un nivel profesional. Iată câteva dintre lucrurile pe care le poți face cu acest produs:

 1. Zugrăvirea Pereților: Pistolul SG11 vă permite să zugrăviți pereții cu ușurință și eficiență, obținând un finisaj uniform și de calitate.

 2. Vopsirea Tavanului: Cu designul său ergonomic, puteți vopsi tavanurile fără efort și fără a vă simți obosiți.

 3. Vopsirea Mobilierului: Transformați mobilierul vechi sau nou cu vopsea proaspătă folosind pistolul SG11 pentru rezultate uniforme și atractive.

 4. Acoperirea Suprafețelor Mari: Datorită presiunii de 248 bari, acest pistol este eficient pentru acoperirea rapidă a suprafețelor mari, cum ar fi pereții mari sau tavanurile înalte.

 5. Proiecte de Renovare: Faceți față proiectelor de renovare cu ușurință, de la vopsirea camerei la restilizarea întregii locuințe.

 6. Proiecte DIY: Atât profesioniștii, cât și amatorii pot beneficia de performanțele acestui pistol în proiectele lor de bricolaj.

 7. Vopsirea Exterioară: Utilizați SG11 pentru a vopsi fațade de clădiri, garduri sau alte suprafețe exterioare.

 8. Diverse Materiale de Acoperire: Acest pistol poate fi folosit nu doar pentru vopsea, ci și pentru alte materiale de acoperire, cum ar fi lacuri, emailuri și multe altele.

 9. Proiecte Comerciale: Este potrivit pentru proiecte comerciale sau lucrări de construcții mai mari.

Pistolul SG11 vă oferă control total asupra procesului de aplicare a materialului de acoperire și vă ajută să obțineți rezultate de înaltă calitate. Indiferent dacă lucrați în industria construcțiilor sau sunteți un pasionat de bricolaj, acest instrument vă va servi excelent în diferite aplicații. Asigurați-vă că respectați instrucțiunile producătorului și că luați măsurile de siguranță adecvate în timpul utilizării.


CUM IL FOLOSESC?

Pentru a utiliza pistolul de zugrăvit sau vopsit pentru pompele airless de 248 bari, varianta orizontala, model SG11, urmați acești pași pentru a vă asigura că utilizați corect și eficient acest echipament:

Pregătirea Echipamentului:

 1. Conectați Pompa Airless: Asigurați-vă că pompa airless este corect conectată și alimentată cu materialul de acoperire (vopsea, lac, etc.) în rezervorul său.

 2. Montați Duza: Alegeți duza potrivită pentru proiectul dvs. și montați-o pe pistolul SG11 conform instrucțiunilor producătorului. Asigurați-vă că duza este fixată ferm pentru a evita scurgerile.

 3. Reglați Presiunea: Ajustați presiunea pompei airless la nivelul corespunzător pentru materialul de acoperire utilizat. Consultați instrucțiunile producătorului sau specificațiile materialului pentru a determina presiunea potrivită.

Pregătirea Suprafeței:

 1. Curățați Suprafața: Asigurați-vă că suprafața pe care urmează să o zugrăviți sau să o vopsiți este curată, uscată și netedă. Eliminați murdăria, praful și orice alte contaminări care ar putea afecta calitatea aplicării.

 2. Protejați Zonele Necorespunzătoare: Folosiți bandă de mascare sau folie plastică pentru a proteja zonele pe care nu doriți să le acoperiți cu material de acoperire.

Aplicarea Materialului de Acoperire:

 1. Pulverizați Materialul: Cu pistolul SG11 pregătit și presiunea ajustată corespunzător, țineți pistolul într-un unghi potrivit față de suprafața de lucru și apăsați pe trăgaci pentru a începe pulverizarea materialului. Mișcați pistolul într-un mod uniform pentru a obține o acoperire uniformă.

 2. Controlați Viteza și Direcția: Reglați viteza de mișcare a pistolului și direcția pentru a controla grosimea stratului de acoperire și pentru a obține rezultate precise.

 3. Reversați Duza (dacă este necesar): Dacă duza se înfundă sau se blochează, consultați instrucțiunile producătorului pentru a inversa duza și a o debloca.

Curățarea Echipamentului:

 1. Opriți Fluxul și Curățați: După terminarea lucrului, opriți fluxul de material, eliberați presiunea din pistol și curățați duza și echipamentul conform instrucțiunilor producătorului. Curățarea corectă este esențială pentru menținerea performanței.

Asigurați-vă că respectați întotdeauna instrucțiunile producătorului și că luați măsurile de siguranță adecvate în timpul utilizării acestui echipament. Cu practică și atenție, veți obține rezultate profesionale în proiectele dvs. de zugrăvire și vopsire.

Specificații:

 • Material: Aluminiu + Fier + Plastic, componenta principală din aliaj de aluminiu
 • Nume: Pistol Airless
 • Presiune maximă de lucru: 25MPa/360PSI
 • Descărcare material: M16*1.5 (NPSM 1/4')
 • Șezut ac pentru pistol: 7/8 - 14UN - 2A
 • Interval de temperatură de lucru: 5ºC - 40ºC
 • Temperatura maximă de acoperire: 43ºC
 • Zgomot maxim: 81 dB (A)
 • Greutate: 660g
 • Culoare principală: Roșu+Negru

Caracteristici:

 • Ansamblu cu arc izolat
 • Declanșator cu 4 degete inclus
 • Cheie pentru filtru încorporată
 • 100% nou și de înaltă calitate
 • Senzație confortabilă la operare, ușor de manevrat
 • Potrivit pentru pulverizarea la presiune înaltă de 3600 PSI
 • Ușor de curățat

Detalii

SKU
KRC04306
EAN
5901679898354
Categorii
Greutate
0.3 kg
Brand
Cod Saga
00004306
Cod Producator
CH131
Livrare Locker - Easybox
Da

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.