19%

Placa de supapa valva cap compresor 10x52 mm CH112 Mod.35

69,00 RON / buc (TVA inclus) 86,00 RON / buc
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU KRC04266
EAN 5901679897906

Descriere

Placa de supapa valva cap compresor 10x52 mm CH112 Mod.35

Supapa valvă pentru capul compresorului cu dimensiunile de 10x52 mm și modelul CH112 Mod.35 este o componentă crucială în funcționarea corectă a unui compresor de aer. Această supapă are rolul de a regla fluxul de aer și presiunea în compresor, contribuind astfel la menținerea presiunii în limitele sigure și la funcționarea corespunzătoare a sistemului.

Iată câteva aspecte importante legate de această supapă valvă și cum poate fi utilizată:

  1. Controlul presiunii: Supapa valvă reglează fluxul de aer în interiorul compresorului pentru a menține presiunea la nivelul dorit. Acest lucru este crucial pentru a furniza aer comprimat la presiunea corespunzătoare pentru diverse aplicații.

  2. Siguranța: Supapa valvă are și un rol de siguranță. Ea poate preveni o presiune excesivă în compresor, ceea ce ar putea duce la accidente sau la daune ale echipamentelor. Atunci când presiunea atinge o valoare prea mare, supapa se deschide pentru a elibera excesul de presiune.

  3. Mentenanța: Verificați periodic supapa valvă pentru a detecta orice semn de uzură, deteriorare sau scurgeri. Orice problemă la nivelul acestei componente ar trebui tratată imediat pentru a asigura funcționarea corespunzătoare a compresorului.

  4. Configurația și instalarea: Această supapă valvă trebuie instalată corect în sistemul de alimentare cu aer comprimat sau pe capul compresorului. Asigurați-vă că este montată în conformitate cu specificațiile producătorului și că este etanșă pentru a preveni scurgerile de aer.

  5. Utilizarea corectă: Folosiți această supapă valvă în conformitate cu specificațiile producătorului și cu cerințele aplicației. Asigurați-vă că controlați și reglați presiunea în funcție de nevoile dvs.

Pentru a folosi această supapă valvă, urmați instrucțiunile furnizate de producător și consultați manualul de utilizare al compresorului sau al sistemului pneumatic în care este instalată. În cazul unor operațiuni complexe sau pentru întreținere și reparații, puteți solicita asistența unui tehnician calificat sau a unui specialist în echipamente pneumatice pentru a vă asigura că totul funcționează corect și în siguranță.

Detalii

SKU
KRC04266
EAN
5901679897906
Greutate
0.1 kg
Brand
Locker
Loker
Da
Cod Saga
00004266
Cod Producator
CH112
Livrare Locker - Easybox
Da

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.