22%

Reductor cu filtru de apa si ulei pentru aer comprimat ADLER AD-FRL 1/2" MA3125.1

329,00 RON (TVA inclus) 424,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00000606
EAN 5902557217236
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Reductor cu filtru de apa si ulei pentru aer comprimat ADLER AD-FRL 1/2" MA3125.1


https://www.adlernarzedzia.pl/images/2016/11/Filtr-reduktor-naolejacz-12.jpg


Cod: MA3125.1 
Model: AD-FRL 1/2 "
Diametrul filetului conexiunilor: 2 x 1/2 "W
Grad de filtrare: 5 microni (5µ)
Tipul reductorului: membrană
Capacitate maximă: 1800 l / min
Presiunea maximă de intrare: 16 bar / 1,6 MPa
Scara manometrului: 0-16 bar / 1,6 MPa
Debit minim care asigură doza de ulei: 6 l / m
Capacitatea cupei de ulei: 43 ml
Ulei recomandat: Adler Pneumatic Premium 15
Tip robinet de scurgere: manual
Temperatura de lucru: -10oC - + 60oC


Linia Adler Industrial este un ansamblu pentru instalații cu diametrul de 1/2 "și 1/4".

Linia de echipă Adler Industrial se remarcă prin durabilitatea și calitatea ridicată. Blocurile ansamblurilor sunt turnate din aliaj de înaltă calitate, bine finisate și acoperite cu pulbere, sunt caracterizate prin rezistență la presiune ridicată, pot lucra în instalații cu presiune de până la 16 bar (alte ansambluri numai până la 12 bar). Filtrele oferă filtrare la nivelul de - 5µ. Datorită presiunii crescute, filtrele au trebuit să fie echipate cu robinete de evacuare manuale mai durabile. Regulatoare precise ale diafragmei cu indicatoare de presiune de până la 16 bar. Ansamblurile au găuri tehnice pentru a se conecta cu alte elemente de linie sau pentru a le reconfigura. Toate ansamblurile liniei Adler Industrial sunt prevăzute cu mânere cu șuruburi pentru montarea pe perete solid.
Reductor cu filtru și ulei Adler Industrial

Acestea filtrează aerul comprimat de particulele solide și lichide și astfel protejează și extind în mod semnificativ durata de viață a mașinilor și dispozitivelor pneumatice. De asemenea, vă permite să setați și să mențineți presiunea aerului comprimat la ieșire, indiferent de valoarea presiunii de intrare. Ambele conexiuni sunt fire interne de 1/4 sau 1/2 inch. Ansamblurile pot fi montate doar în poziție verticală pe ambele direcții în direcția fluxului de aer. Filtrele Adler Industrial sunt echipate cu cartușe de filtrare precise pentru aer comprimat din particule mai mari de 5 microni (5µ). Regulatoarele au diafragmă, dacă este necesar să le montați în direcția opusă, înșurubați indicatorul de presiune de cealaltă parte a blocului reductorului și conectați orificiul anterior. Datorită presiunii crescute, filtrele au trebuit să fie echipate cu robinete de evacuare manuale mai durabile.

Uleiurile asigură o dozare automată regulată a ceții de ulei, asigurând și prelungind semnificativ durata de viață a uneltelor pneumatice conectate la sistem.

Reglăm cantitatea de ulei dozată prin rotirea șurubului micrometrului. Uleiul poate fi reumplut după desurubarea cupei cu ulei. Notă: Nu deșurubați geamul sub presiune. Suporturile de montare se înșurubează pe plăcile de conectare negre de pe părțile laterale ale unităților.


frl-wymiary


Detalii

SKU
00000606
EAN
5902557217236
Greutate
0.4 kg
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.