Statie de lipit digitala 65 W Lampa LED 10021005 Stamos Soldering

449,00 RON (TVA inclus) 579,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 00001984
EAN 5901679977684
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Statie de lipit digitala 65 W Lampa LED 10021005 Stamos Soldering 
Referinta: 10021005
Categorie: Statii de lipit
Statie de lipit Stamos S-LS-12


Repere ale produsului

Fier de lipit de 60 de wati
Afisaj LED
Temperatura de lipit: 200 - 480 ° C
ESD Safe

Observatie: Toate statiile de lipit de la Stamos Soldering sunt echipate cu o functie ESD si sunt livrate cu o priza de contact de protectie. Acest cablu este absolut necesar pentru impamantarea si, prin urmare, functionarea perfecta a dispozitivului. Functia ESD va protejeaza dispozitivul impotriva descarcarilor electrostatice si, prin urmare, asigura o utilizare absolut sigura.ESD Safe

Dispozitivul este protejat impotriva descarcarilor electrostatice. Incarcarile sunt reduse la minimum si descarcarile rapide sunt in mare masura evitate.

 
Alimentare electrica

Alimentarea cu tensiune a dispozitivului este de 230 V

 
Controlul temperaturii de lipit

Setati temperatura de lipit folosind butoanele SUS si JOS

 
Indicator LED pentru temperatura fierului de lipit

Afiseaza temperatura curenta a fierului de lipit

 
Racord de lipit

Fisa cu dioda pentru conectarea fierului de lipit la statia de lipit

 
Intrerupator

Comutator pentru pornirea si oprirea statiei de lipit <

 
Comutati ° C / ° F

Schimbarea unitatii de temperatura in grade Celsius sau Fahrenheit

 
Indicator de stare al varfului de lipit

Indicarea disponibilitatii operationale prin intermediul unei lampi de semnalizare LED
Descriere tehnica


Model S-LS-12
Starea articolului Nou
Tensiune 230 V / 50 Hz
Putere 65 W.
Curent nominal 1 A.
Afisaj LED
Ciocan de lipit
Putere de iesire de 60 W
Interval de reglare a temperaturii de la 200 la 480 ° C
Rezistenta varfului de lipit <2 Ω
Tensiunea varfului de lipit <2 m V
Lampa cu lupa
Putere de 3 W
Tip lumina cu LED
Numar de LED-uri 40 buc.
Marire 5x / 10x (dioptrii)
Intensitatea luminii 8.000 lx
Inaltimea lampii 300 mm
Dimensiuni baza 200 x 125 x 3 mm
Dimensiuni (LxLxH) 16,00 x 12,00 x 9,00 cm
Greutate 1,10 kg
Dimensiuni de livrare (LxLxH) 26,00 x 21,50 x 18,00 cm
Greutatea de livrare 3,00 kg


Repere

ideal pentru reparatii de echipamente electrice, lipire placi curcuit imprimate, cosire, manevrare mecanica a metalelor si carcasa mult mai compacta, stabila, izolata protejant, fier de lipit puternic de 60 wati timpi de incalzire rapida si control precis al temperaturii Afisaj LED mare, varf si duza rapida si usoara schimb securizat impotriva descarcarii electrostatice (ESD)

Statie de lipit digitala - 65 W - LED

Statia de lipit S-LS-12 de la Stamos Soldering este usor de operat si ofera cel mai inalt confort la lipire. Aceasta statie de lipit profesionala a fost conceputa special pentru reparatii in industrie si productie sau pentru electricieni hobby. Datorita designului compact si a manerului de transport ergonomic, economiseste spatiul si este mobil. Desigur, toate statiile de lipit de Stamos Soldering sunt protejate impotriva ESD.

Baza statiei de lipire functioneaza ca o unitate de alimentare si ofera toate functiile si conexiunile dorite. In plus, are un ecran LED mare pentru indicarea precisa a temperaturii fierului de calcat. Datorita voltmetrului integrat puteti verifica instantaneu zonele lipite.

Mai mult, statia de lipit S-LS-12 este echipata cu un suport lateral cu burete uscat pentru a tine fierul de lipit. Elementul de incalzire integrat garanteaza un transfer eficient de caldura.

Pe langa baza si fierul de lipit, primiti si urmatoarele accesorii: o lampa de marire pentru lucrarile de lipit, 9 varfuri de lipit si o pereche de pensete de lipit pentru manipularea pieselor fierbinti.


Statia de lipit Stamos S-LS-12 permite atat lipirea, cat si desudarea componentelor electronice. Functioneaza bine in diferite tipuri de asamblare, reparatii, hobby si multe alte lucrari. Dispozitivul protejeaza statia de lipit si componentele impotriva descarcarilor electrostatice (siguranta ESD).
Statie de lipit S-LS-12 de la Stamos Soldering - caracteristici

Functionarea intuitiva este semnul distinctiv al statiei de lipit S-LS-12. Pentru usurinta in utilizare, echipamentul este echipat cu un set de accesorii: o lupa integrata cu lampa, o penseta pentru componente incalzite, varfuri de lipit si un suport pentru fesier. Acestea afecteaza confortul muncii si costurile de operare mai mici.

Dimensiunile compacte ale statiei de lipit economisesc spatiu in timpul depozitarii. Greutatea redusa il face convenabil si pentru utilizarea pe mobil. Unitatea de baza pentru lipire Stamos are un afisaj LED clar, care arata temperatura fierului de lipit in ° C sau ° F. Este setat folosind un buton la indemana.

Puternicul fier de lipit (60 W) va permite sa creati conexiuni durabile intr-un timp scurt. In acest scop, componentele sunt incalzite si conectate cu tabla. Transferul de caldura este asigurat de un element de incalzire integrat. Aerul la temperatura potrivita ajunge direct la grota si fara pierderi.

Vizibilitatea perfecta este asigurata de o lampa echipata cu 40 de diode LED. Acestea consuma putina energie (3 W) si au o culoare deschisa prietenoasa cu oamenii. Datorita obiectivului dublu cu marire 5x / 10x, prelucrarea chiar si a elementelor mici va fi foarte convenabila. Inaltimea lampii poate fi reglata pana la maxim 30 cm.

Statia de lipit oferita de Stamos Soldering este fabricata din materiale durabile, prin urmare este potrivita pentru multi ani de functionare. Modelul S-LS-12 este perfect pentru lipirea si desudarea dispozitivelor sensibile la descarcarea electrostatica (ESD). Dimensiunile reduse, functionarea intuitiva si puterea ridicata fac ca echipamentul sa indeplineasca asteptarile atat ale profesionistilor (lucrari de asamblare si reparatii), cat si ale pasionatilor.

Potrivit pentru lipirea componentelor de platina, repararea dispozitivelor electrice, prelucrarea mecanica a metalelor etc.
Ofera protectie impotriva descarcarilor electrostatice
Fier de lipit eficient cu o putere de 60 W
Manevrarea convenabila a fierului de lipit datorita schimbului simplu de sfaturi
Buton mare pentru control eficient al temperaturii
Afisaj LED clar
Economie de spatiu datorita carcasei compacte

In set, pe langa statia dotata cu un fier de lipit, exista accesorii suplimentare. Acestea sunt utilizate pentru a eficientiza munca si a reduce costurile cu utilitatile.

Setul include:

Varfuri de lipit (9 buc.)
Lupa integrata cu lampa
Pensete pentru componente incalzite
Suport cu burete.


Detalii

SKU
00001984
EAN
5901679977684
Greutate
3 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.