19%

Supapa de schimb cu arc pentru supapa de sens la cap compresor CH104 Mod.27 27x21.5mm M

69,00 RON / buc (TVA inclus) 86,00 RON / buc
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU KRC04258
EAN 5901679897821

Descriere

Supapa de schimb cu arc pentru supapa de sens la cap compresor CH104 Mod.27 27x21.5mm M


Dimensiune:

Diametrul supapei: 27mm

Lungime: 20.2mm

Lungime arc deschis: 43mm

Descrierea produsului:

Supapa de schimb cu arc pentru supapa de sens la capul compresorului este un component utilizat în compresoarele de aer sau alte echipamente pneumatice. Această supapă are rolul de a regla fluxul de aer într-un singur sens în interiorul compresorului. Este importantă pentru a controla și a preveni fluxul invers de aer, asigurând astfel funcționarea corectă a compresorului și menținând presiunea în limitele corespunzătoare.

Ce poți face cu acest produs:

Supapa de schimb cu arc pentru supapa de sens este utilizată pentru înlocuirea sau repararea unei supape de sens defecte sau uzate pe un compresor de aer sau echipament pneumatic. Funcția principală a acestei supape este de a asigura că aerul comprimat curge numai într-o direcție, împiedicându-l să revină în compresor. Astfel, se menține presiunea corectă în sistem și se evită deteriorarea echipamentului.

Cum se folosește:

  1. **Deconectați compresorul de la sursa de alimentare electrică sau întrerupeți alimentarea cu aer comprimat înainte de a efectua orice lucrări la acesta pentru a evita accidentele.

  2. Identificați supapa de sens defectă: Localizați supapa de sens pe compresor care necesită înlocuire sau reparație. Aceasta ar trebui să fie în linia de conducte de aer sau la capul compresorului.

  3. Eliberați presiunea: Asigurați-vă că compresorul nu are presiune înainte de a începe lucrul. Deschideți supapa de evacuare pentru a elibera presiunea acumulată în sistem.

  4. Accesați supapa: Accesați zona în care este amplasată supapa de sens. În funcție de modelul compresorului, veți trebui să dezasamblați sau să scoateți capul compresorului pentru a ajunge la supapă.

  5. Înlocuirea sau reparația: În funcție de natura problemei, puteți alege să înlocuiți complet supapa de sens cu una nouă sau să reparați supapa existentă. Dacă reparați supapa, asigurați-vă că urmați instrucțiunile producătorului pentru această operațiune.

  6. Montarea noii supape: Dacă decideți să înlocuiți supapa, montați supapa de schimb cu arc pentru supapa de sens în locul celei vechi. Asigurați-vă că montarea este sigură și etanșă pentru a preveni scurgerile de aer.

  7. Asamblarea: Reasamblați compresorul sau capul acestuia, asigurându-vă că toate piesele sunt corecte și bine fixate.

  8. Verificare: Conectați compresorul la sursa de alimentare și alimentați-l. Verificați dacă supapa nouă sau reparată funcționează corect și dacă nu există scurgeri de aer.

  9. Testare finală: Testați compresorul pentru a vă asigura că funcționează în mod normal și că presiunea este menținută în limitele corespunzătoare.

  10. Închidere: După ce sunteți mulțumit de funcționarea compresorului, închideți-l și întrerupeți alimentarea.

Asigurați-vă că respectați instrucțiunile specifice ale producătorului și că lucrați în condiții de siguranță atunci când efectuați orice lucrări de întreținere sau reparații la compresorul de aer.

Detalii

SKU
KRC04258
EAN
5901679897821
Greutate
0.1 kg
Brand
Locker
Loker
Da
Cod Saga
00004258
Cod Producator
CH104
Livrare Locker - Easybox
Da

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.