Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC MAXROM SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

 

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

 

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

 

SC MAXROM SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.kraftdele.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Intregul continut al site-ului www.kraftdele.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC MAXROM SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC MAXROM SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

Domeniul www.kraftdele.ro este detinut de catre SC MAXROM SRL Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

 

Produsele prezentate pe www.kraftdele.ro sunt comercializare de SC MAXROM SRL Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.Fotografiile produselor

Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut.

Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor.

Fotografiile ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe acest site.

Designul, culorile, formele pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site.Politica de returnare

Conform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, clientii pot returna produsele achizitionate in termen de 14 zile calendaristice. Legea nu ofera si schimbarea produsului, acest serviciu fiind oferit aditional de catre firma SC MAXROM SRL

Daca, din anumite motive, sunteti nemultumit de un produs, cumparat de pe site-ul SC MAXROM SRL, aveti posibilitatea returnarii acestuia in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui.

 

In cazul acesta, clientul are doua optiuni:

 

  1. Rambursarea sumei platite (mai putin cele legate de transportul produsului)

Banii vor fi primiti inapoi de catre client in maxim 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere de la client, rambursarea putand fi amanata pana la primirea coletul sau pana cand clientul trimite o confirmare ca a expediat coletul, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

Returnarea banilor se va face prin aceeasi metoda de plata ca la comanda initiata, daca nu s-a convenit altfel cu clientul.

 

  1. Inlocuirea produsului

Banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs.

 

Dreptul de Retur in 14 de zile este valabil doar pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la SC MAXROM SRL

Produsele returnate trebuie să fie insotite de certificatul de garantie in original.

PFA-urile si persoanele juridice NU BENEFICIAZA de dreptul de retur în 14 zile  Conform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor

Atentie! Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau sa fie deteriorate in vreun fel. Nu se vor accepta produsele lovite, folosite neadecvat sau uzate!

 

Nu ezitati sa ne contactati imediat, in cazul in care un produs comandat de pe site-ul www.homepc.ro  nu corespunde cerintelelor dvs si/sau specificatiilor tehnice de pe site.

 

Procedura de returnare

 

  1. Va rugam sa realizati o solicitare scrisa. Puteti face asta prin completarea formularului de retur. Acesta este un model si nu este obligatoriu.

 

  1. Trimiteti produsul impreuna cu toate accesoriile primite si certificatul de garantie.
  2. Dupa ce ati efectuat acesti pasi va rugam sa expediati produsul la adresa Str. Simion Florea Marian, Nr.3A Radauti,Suceava  725400, precizand pe colet "Returnare produs". Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

 

  1. Imediat ce produsul va ajunge in posesia reprezentantilor SC MAXROM SRL veti fi contactat pentru confimarea si finalizarea procedurii de returnare. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre vanzator.Regulament FideliK

Campanii promotionale de fidelizare pentru clientii www.kraftdele.ro


S.C. MAXROM S.R.L - .Regulament general al Campaniei de fidelizare clienti FideliKArticolul 1. Organizatorul campaniilor

Art. 1.1. Campaniile promotionale, sunt organizate de SC MAXROM SRL, cu sediul social in Mun. Radauti, str. Simion Florea Marian, nr.3, Jud. Suceava, Romania, 720026, inregistrata la Registrul Comertului Suceava sub nr. J33/819/2006 CUI RO18783223, telefon: +40 752.176.296, denumita in cele ce urmeaza “kraftele.ro”.

Art. 1.2. Decizia de derulare a campaniilor promotionale conform regulilor din prezentul document este finala si obligatorie pentru toti partenerii kraftele.ro si este destinata tuturor clientilor. Regulamentul oficial este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art. 1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniilor, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii.

Art. 2.1. Campaniile promotionale de fidelizare a clientilor sunt valabile pentru toti clientii kraftele.ro

Art. 2.2.  Acordarea produselor aflate in promotie, este valabila pe o perioada nedeterminata.

 

Articolul 3. Modul de implementare a campaniei.

Art. 3.1. Pentru fiecare comanda achizitionata cu finalizare plata (comanda achitata de client si nereturnata) de catre client, kraftele.ro va oferi puncte de fidelizare in cuantum de 3% din valoarea comenzii. Valoarea punctului este de 1RON cu o valabilitate de 6 luni de la finalizarea comenzii. Valoare punctelor acumulate

Art. 3.2. In momentul in care clientul acumuleaza puncta vizibile in contul sau de “Creditele mele” le poate valorifica la urmatoarele comenzi in proportie de 20% din valoarea comenzii.

Art. 3.2. Daca o comanda efectuata platita si cu puncte FideliK se returneaza sau nu se finalizeaza punctele se vor pierde.

 

Art. 3.3 Punctele generate de o comanda nefinalizata se anuleaza.

 

Articolul 4. Produse participante la campanie

Art. 4.1. Toate produsele din site fac parte prezentei campanii.

 

Articolul 5. Dreptul si conditiile de participare

Art. 5.1. De aceste campanii beneficiaza orice persoana fizica avand domiciliul stabil atat in Romania cat si in alte state.

Art. 5.2. La achizitionarea unui produs care face obiectul acestei promotii, veti beneficia de acordarea de puncta Fidelik

Articolul 6. Limitarea Raspunderii

Organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand, dar fara a se limita la urmatoarele:

Art. 6.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campaniile.

Art. 6.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanii care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniilor.

Articolul 7. Taxe si impozite

Art. 7. Organizatorul campaniilor este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezentele campanii se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.

Articolul 8. Litigii

Art. 8. Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la Campaniile promotionale se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente, de pe raza teritoriala a Mun. Radauti.

Articolul 9. Intreruperea campaniei promotionale

Art. 9. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campaniile promotionale sau de a modifica regulamentul si anexele acestuia, oricand pe parcursul desfasurarii acestora, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.